By Hammel

Sen 1961 har Hammel Furniture haft öga för att skapa kvalitetsmöbler som kombinerar danska designtraditioner med spännande nytänkade designs. Alla möbler blir producerade på egen fabrik i Hammel eller Skærbæk i Danmark. 

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Flexibla förvarningsmöbler med fokus på design och hantverk

Keeps By Hammel är ”montera själv”-förvarningsmöbler i vackra färger och med karaktäristiska detaljer så som rundade former, unika metallhandtag och osynliga beslag. Keep by Hammel är designat av det danska designteamet Steffensen & Würtz och för dig ”to keep”. Möblerna är flexibla och du kan mixa och matcha dem precis som du vill och har behov för. Du kan hitta precis de förvaringsmöjligheter som passar dig och dina behov. Keeps-möblerna fås i sex härliga färger och kommer helt säkert att ge det där lilla extra till din inredning. Lek med färgerna och kombinera båda öppna och stängda moduler för att framhäva dina favoritinredningsdetaljer eller för att förvara dina privata papper. Låt dig inspireras av möblerna och dess oändliga kombinationsmöjligheter här på sidan. Möblerna är producerade med respekt för miljö och människor. Det mesta av träet är återvunnet trä eller hållbar fanér och där är heller inte det minsta spår av lösningsmedel när möblerna når ditt hem. Vi tar hänsyn till naturen i både design och produktion. Alla Keeps By Hammels möbler är lätta och montera och skilja åt.

Fokus på bra arbetsmiljö

Verksamheten har fokus på en seriös och social arbetsmiljö och de gör mycket för att behålla medarbetare och skapa en bra och trygg arbetsmiljö. Samtidigt tar verksamheten ett socialt ansvar i den lokala omgivningen och erbjuder både flexjobb och arbetsträning i samarbete med kommunen.