Speglar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Små och stora speglar som förgyller heminredningen

På senare år har speglar gått från att mest användas som en praktisk detalj när det är dags att sminka eller kamma sig, till att användas mer fritt som en dekorativ inredningsdetalj. En modern spegel för dekoration kan enkelt förhöja rummen där den placeras. Unoliving erbjuder ett enormt utbud av speglar i olika modeller från varumärken som strävar efter premiumkvalitet på sina inredningsprodukter. Välj från varumärken som Kave Home, Nordal, Rowico och Dutchbone och hitta den perfekta designspegeln för ditt ändamål!

Asymmetrisk spegel för en personlig prägel

En spegel med oregelbunden utformning passar perfekt för både ett trendmedvetet hushåll, men också för dig som är ute efter en unik look i hemmet. Upptäck vårt utbud av asymmetriska speglar och våga pryda ditt hem med en annorlunda detalj som väcker intresse! Spegeln Pelle från Broste Copenhagen är ett utmärkt exempel. Här är fyra ovala speglar i olika storlekar sammansmälta till en enda utformning. Sätt upp spegeln på vilket håll du vill, det kommer se lika effektfullt ut oavsett. Ta också en titt på spegeln Parko från samma varumärke, här har både ovala och små runda speglar kombinerats till en oregelbunden enhet.

Spegel med ram

Om du är på jakt efter en spegel med traditionell och stilren utformning är det passande att titta på våra speglar med ram. Vi erbjuder en mängd olika fina speglar som passar perfekt för hallen eller sovrummet där det kan behövas en helkroppsspegel. Spegeln Washington från Muubs har en svart järnram, medan spegeln Methro från Rowico går att hitta i vitlackad bok. Upptäck också vårt stora utbud av speglar med naturlig träkänsla, som exempelvis Milford från Rowico i vitpigmenterad ek eller Granada från House Nordic som har en rustik ram i mörk teak. Denna spegel har en antik känsla, och ramen bidrar med en vintagelook till spegeln.

Spegel med silverram eller guldram

Vi erbjuder givetvis också mer vågade varianter. Exempelvis en spegel från Hübsch med järnram i lyxig mässing, där själva spegeln inte når hela vägen upp till ramens ovan- och undersida. Detta skapar en modern look och en känsla av att ha en spegel i guld. Söker du en spegel med silverram? Hübsch har givetvis två olika varianter av denna design! Placera den exklusiva spegeln i hallen och sätt stilen för hela hemmet direkt. Speglar med ramar i guld eller silver inger en modern känsla, och kan enkelt matchas med andra detaljer för att addera till den lyxiga stilen. Sammetskuddar, ljusa mattor och stora golvstående krukor med palmväxter kommer passa som handen i handsken i kombination med dessa speglar.

Stor spegel med industriell stil

Nordal står till tjänst med riktigt stora speglar som passar utmärkt om du är på jakt efter inredningsdetaljer till en industriell heminredning. Spegeln Spirit går att hitta med svart eller guldig järnram alternativt en ram i björk, och spegeln påminner nästan om ett stort fönster. Luta spegeln mot väggen i hallen eller sovrummet och matcha med en fin fåtölj, pall eller en stor kaktus i kruka.

Stora och små runda speglar

En liten rund spegel kan passa bra att hänga upp innanför dörren i hallen som en praktisk detalj, men gör sig lika fint att dekorera väggar i vardagsrummet med. Kave Home tillhandahåller en uppsättning med tre runda speglar i olika storlekar, med bastanta mässingsramar som kan bli en effektfull och iögonfallande detalj oavsett var du hänger upp dem. Även Bloomingville, Ib Laursen och AYTM står till tjänst med flera olika runda speglar som du kan hänga var som helst i hemmet. En rund spegel kan vara ett substitut till tavlor ovanför sängen eller soffan, men också vara praktiska att hänga upp i hallen eller badrummet.

Lyft heminredningen med en spegel

Har du ett hörn i hemmet som du tycker är svårt att inreda? Kanske kan en spegel vara det rätta valet! Något som många lätt glömmer bort är att en spegel kan vara så mycket mer än bara en praktisk attiralj för hemmet. Speglar skapar en häftig effekt och kan få ett rum att kännas luftigt och mer kreativt. En spegel kan göra mycket för din inredning, samtidigt som det självklart också är en funktionell detalj som vi använder dagligen för att spegla oss. Oavsett om du söker en stor golvspegel, en mindre spegel till badrummet eller en konstnärlig, asymmetrisk spegel går det att hitta någonting för alla behov hos oss. Ta en titt i vårt breda utbud och välj ut en eller flera speglar som du tror kommer passa in hos dig! Tänk efter vilka mått du har att utgå från och vilken stil du söker, och använd gärna filtreringsfunktionen för att underlätta ditt val. När du lagt din beställning kan du luta dig tillbaka och invänta leveransen av ditt paket. Oavsett hur stor beställning du gör erbjuder vi snabb och smidig hemleverans!