10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Stolsdynor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Stolsdynor som förstärker sittkomforten

Stolsdynor ger dig bättre komfort på din favoritstol, samtidigt som du enkelt kan göra stolen mer estetiskt tilltalande. Vissa stolar, bänkar eller liknande möbler behöver helt enkelt lite extra vaddering – på så vis kan du sitta längre och njuta av stunden. På Unoliving finns ett brett utbud av stolsdynor i tilltalande design från exklusiva varumärken som FDB Møbler, Sika-Design och By Lassen i varierande material och kulörer.

Varför behövs stolsdynor?

Att använda extra dynor på stolar kan fylla flera syften. Givetvis får du förbättrad komfort då sittplatsen blir mjukare och bekvämare, framförallt pinnstolar och andra stolar utan vadderad sits blir mer komfortabla med hjälp av en extra stolsdyna. Stolsdynor kan dessutom göra dina möbler mer dekorativa. Med hjälp av stolsdynor från Unoliving kan du förnya rummets känsla på ett enkelt sätt med hjälp av nya färger och texturer.

Stort utbud av stolsdynor i olika nyanser

Har du trästolar runt köksbordet som du älskar men som har en tendens att ge dig träsmak efter en stund? Det är viktigt att ha sköna stolar vid matplatsen för att kunna njuta av måltiden och sällskapet utan distraktioner. Med stolsdynor från Unoliving har du lösningen! Vi erbjuder stolsdynor i en mängd olika färger, material och former som bidrar med en bättre sittkomfort. Från FDB Møbler kan du hitta sittdynor i tyg med lätt rundade hörn som erbjuds i neutrala nyanser som grått eller brunt. Givetvis kan du även hitta sobert, fyrkantiga modeller om det passar dina stolar eller dina preferenser bättre. Från Sika-Design kan du i sin tur välja bland stolsdynor i såväl beige kulör som grått, brunt och till och med diskreta nyanser av silver! Vi erbjuder varianter som tillgodoser alla smaker.

Komplettera sittbänken med anpassade stolsdynor

I vårt breda sortiment har du möjlighet att hitta stolsdynor som du kan placera på din sittbänk i hallen, vid köksbordet eller kanske i uterummet? FDB Møbler erbjuder längre stolsdynor i både läder och filt som kan göra din sittbänk i trä till en bekvämare och mer estetiskt tilltalande möbel. Med en stolsdyna i brunt eller svart läder kan du komplettera din retro, industriella eller klassiska inredningsstil på ett praktiskt sätt – medan en stolsdyna i grå filt kan smälta in snyggt i en såväl modern som lantlig, romantisk, sober eller bohemisk inredningsstil. Placera stolsdynan på din fina träbänk och upptäck hur skön den plötsligt är att slå sig ner på!

Köp stolsdynor och allt annat till hemmet på Unoliving

Unoliving strävar efter att kunna tillgodose våra kunder med möbler och inredning som skapar möjlighet att inreda hemmet på ett personligt sätt. Hemmet bör avspegla din personlighet och givetvis vara en plats där du trivs som allra mest. Med hjälp av möbler, dekorationer, belysning och textilier som går hand i hand med din personliga smak kan du skapa ett levande hem som känns hemtrevligt och inbjudande för besökande, och där du själv kan slappna av till hundra procent. Vi har inga faktiska butiker, däremot erbjuder vi över 14 000 inredningsartiklar online där du enkelt kan klicka runt bland olika kategorier och använda filtreringsfunktionen för att underlätta ditt val inför köpet. Leveransen sker direkt från våra producenter och raka vägen hem till din ytterdörr eller tomtgräns. På så vis får du de allra bästa priserna och dessutom en snabb leverans!