Reclinerfåtöljer

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Optimal komfort med fåtölj i recliner-modell

Om du söker maximal bekvämlighet framför teven är en fåtölj i recliner-modell det självklara valet. Reclinerfåtöljer tar avkopplingen till en helt ny nivå eftersom du kan luta dig tillbaka med hjälp av det nedfällbara ryggstödet och ibland även ett uppfällbart fotstöd! Titta på teve, läs en god bok, scrolla på mobilen eller ta en skön tupplur – oavsett vad du väljer att göra i reclinerfåtöljen kommer du göra det med allra högsta komfort. På Unoliving kan du hitta reclinerfåtöljer från kvalitetsfokuserade varumärken som har såväl design som funktion i fokus.

Hur fungerar en reclinerfåtölj?

En reclinerfåtölj är ställbar, vilket innebär att du enkelt och snabbt kan fälla upp ett fotstöd som är integrerat i konstruktionen. På samma sätt kan du dessutom justera ryggstödet. Detta bidrar till en komfort som är utöver det vanliga! Du kommer väl ihåg avsnittet i Vänner där Joey och Chandler inte lämnade sina nya reclinerfåtöljer på flera dagar? En fåtölj i recliner-modell är helt rätt val om du lägger stor vikt vid att sitta bekvämt framför teven, och givetvis kan du hitta modeller på Unoliving som dessutom är estetiskt tilltalande. Med en reclinerfåtölj från Actona eller Venture Design behöver du inte tumma på kvaliteten bara för att du föredrar en snygg design!

Reclinerfåtölj i tyg, sammet eller läder

Unoliving har ett stort sortiment av funktionella reclinerfåtöljer som passar till olika heminredningsstilar. Olika material bidrar med olika uttryck och i vårt utbud kan du finna modeller i tyg, polyester, sammet, konstläder och äkta läder. Äkta läder och konstskinn har en tendens att bidra med en klassisk look som passar bra om du anammar en retro eller industriell inredningsstil. Reclinerfåtöljer i läder kan också användas som en effektfull kontrast till en i övrigt neutral eller modern inredning – valmöjligheterna är oändliga! Om du istället uppskattar en genomgående modern och lyxig heminredning bör du ta en titt på våra olika reclinerfåtöljer i sammet. Detta material blir bara mer trendigt för varje år som passerar, vilket i och för sig inte är särskilt konstigt. Sammet skapar en sober och exklusiv känsla i ditt hem som är svår att nå upp till med andra material. Med en reclinerfåtölj i tyg eller polyester från Unoliving kan du å andra sidan räkna med ett slittåligt material och en praktisk, stilren utformning. Oavsett vilka behov eller preferenser du har kan du med stor sannolikhet hitta en reclinerfåtölj som passar dig!

Välj rätt fåtölj i recliner-modell

En reclinerfåtölj i klassiskt, knappat läder kan se fantastisk ut intill ett rustikt soffbord med brun marmorskiva, medan en ljusgrå reclinerfåtölj i sammet smälter in fint intill trendiga satsbord med mässingsdetaljer. Allt som erbjuds på Unoliving har en genomtänkt utformning och en design som kan fullända inredningen i olika hem. På Unoliving kan du välja från ett stort urval av reclinerfåtöljer med eller utan snurrfunktion och fotpall. Ta en titt i sortimentet och klicka enkelt hem den fåtölj som du tror passar din inredning bäst! På Unoliving kan du beställa dina varor smidigt online för att sedan få paketet levererat hela vägen fram till din ytterdörr. Glöm inte bort att skapa en enhetlig look i rummet där du placerar din reclinerfåtölj genom att komplettera med exempelvis soffbord, textilier och dekorationer som går hand i hand med designen på fåtöljen.