Hatthyllor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Hatthyllor

Det första du möter när du stiger in genom ytterdörren till ditt hem är hallen så låt den vara en välkomnande plats med bra förvaringsmöbler till ytterkläder, mössor, handskar och skor. Här presenterar vi hatthyllor från olika varumärken, i olika material och storlekar. En hatthylla hjälper dig att skapa en välorganiserad hall. Här kan du hänga jackor och kappor och här kan du lägga mössor och handskar. De flesta hatthyllor består nämligen av en klädstång, ett eller flera hyllplan samt några krokar. Komplettera gärna med snygga korgar eller förvaringslådor så blir det extra enkelt att hålla ordning på mössor, halsdukar och vantar. Du är även välkommen att kolla in våra andra hallmöbler. Vi erbjuder allt från garderober och skoskåp till krokar, galgar och klädstativ.

Att inreda en hall

Det kan vara väldigt utmanande att inreda en hall. Ofta är det ett litet rum i bostaden och det är ett rum med många olika funktioner. Här ska det finnas gott om förvaring till ytterkläder, väskor och skor. Här vill man kanske hänga upp en spegel så att det går snabbt och enkelt att göra sig iordning och här ska det finnas plats för nycklar, laddarsladdar och alla andra små saker som har en tendens att hamna just i hallen. Räkna helt enkelt med att hallen är husets sambandscentral och därför är det extra viktigt att hitta möbler och förvaringsmöjligheter som möjliggör för alla dessa aktiviteter. Tänk också på att hallen är dina gästers första intryck av dig och ditt boende! Investera därför i smarta hallmöbler så slipper du en hall i kaos, för när var sak har sin plats går det snabbt och enkelt att hålla ordning. Med hallmöbler från Unoliving kan du organisera en smart och snygg hall och vi föreslår att du börjar med hatthyllan.

Bra förvaring med en snygg hatthylla

En hatthylla som du hänger upp på väggen ger både smart förvaring och mer golvyta. På hatthyllan kan du hänga upp dina ytterkläder och under hyllan finns plats att ställa en skohylla. Hatthyllor är helt enkelt en perfekt lösning för att få en välorganiserad och fin hall.

Vilken höjd du sätter hatthyllan på bestämmer du själv men mellan 1,70 och 1,90 m kan vara ett bra riktmärke. Självklart kan du anpassa höjden efter familjen och hur du vill använda hatthyllan. Kanske har du redan korgar som ska få plats på hatthyllan eller så vill du sätta hatthyllan så att även barnen kan hänga upp sina kläder? Ett tips är att komplettera med några krokar på väggen om du har många barn hemma så att alla ytterkläder och väskor får plats.

Design, material och storlek på hatthyllan

Hatthyllor kommer i olika storlekar. Det finns stora hatthyllor för dig som har en stor hall men det finns även mindre hatthyllor som passar bra i en liten hall. Många hatthyllor har både krokar och hyllplan vilket innebär att du får mer utrymme och kan hänga ytterkläder på både galgar och krokar samt lägga till exempel mössor och vantar på hyllan. Hur stor din hall är avgör såklart vilken hatthylla som passar bäst. Välj gärna en stor hatthylla med dubbla hyllplan om du har en stor familj med många barn. Bor du däremot i en mindre lägenhet kan du exempelvis välja en hatthylla som kan placeras i ett hörn eller en liten hatthylla som ändå rymmer några jackor och med en liten hylla för dina accessoarer. Självklart kan du även kombinera olika hatthyllor. Du kan till exempel hänga två likadana hatthyllor på väggen men på olika höjd, en för vuxna och en för barn. Du kan också välja att kombinera en stor och en liten hatthylla för ett dynamiskt intryck i rummet.

När det kommer till design finns hatthyllor i många olika stilar. Här hittar du till exempel klassiska hatthyllor i trä, till exempel ek eller björk, och mer moderna i metall eller i en kombination av trä och metall. För en fin helhetskänsla i bostaden är det snyggt om hallmöblerna går i samma stil som resten av inredningen. När du har valt ut den hatthylla som passar perfekt i just din hall vill vi gärna också tipsa om belysning i hallen. Belysning är viktig i alla rum och även i en hall är det bra att kombinera olika typer av lampor. En taklampa lyser till exempel upp hela rummet och ger en bra allmänbelysning men komplettera gärna även med mindre ljuskällor för att rikta ljuset mot en spegel, en tavla eller något annat som du vill lysa upp lite extra.

Hatthyllor från välkända varumärken

På Unoliving erbjuder vi hatthyllor från många olika varumärken. Här hittar du till exempel hatthyllor från svenska Rowico. De har specialiserat sig på vackra klassiska trämöbler som passar perfekt i nordiska och moderna hem. Andra hatthyllor som du hittar här kommer till exempel från danska Hoigaard, ett relativt nytt varumärke som skapar innovativa och spännande möbler. Ett annat danskt företag som du finner hos oss på Unoliving är Nordal som erbjuder möbler med en härlig estetisk känsla som ger rummet en exklusiv framtoning.

Beställ en hatthylla på Unoliving

Välkommen att beställa en snygg och funktionell hatthylla redan idag på Unoliving.se. Vi erbjuder snygga hatthyllor i olika design, material och storlekar. Här hittar du snabbt och enkelt en hatthylla som passar just till din hall. Du beställer smidigt i vår webbutik och får hatthyllan levererad med en snabb transport. Kika nu igenom vårt breda utbud av hatthyllor och beställ den som matchar din inredningsstil och hallens övriga möbler.