Matgrupper

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Matsalsgrupp

Matdags! Matplatsen är en viktig plats, närmast helig. Tiden när vi slår oss ned på stolarna vid vårt matbord och äter tillsammans med familj och vänner är viktig och så mycket mer än bara en måltid. Kulinariska upplevelser och glädjen att dela dem med de vi gillar mest är feelgood rakt av. Att investera i en omtyckt matsalsgrupp med plats för hela familjen och/eller vännerna är en investering i livskvalitet och en hyllning till livet. Med en fin matsalsgrupp i en tilltalande design blir de goda middagarna och det goda sällskapet ännu godare. Unoliving har matsalsgrupper för långa, glädjefyllda och minnesvärda middagar som finns kvar i hjärtat långt efter att desserten har ätits upp. Här finns matsalsgrupper för morgnarna när du startar dagen med en välgörande frukost och matsalsgrupper för helgluncher där vardagsstressen känns långt borta. Välkommen att botanisera i Unolivings sortiment av fina matsalsgrupper i form av matbord och stolar, här hittar du garanterat matsalsgruppen med stort M. När du har lagt din beställning så levereras den direkt hem till dig, snabbt och enkelt. Det enda du behöver göra är att ha ingredienserna till kvällens middag redo.

Köpa matgrupp

Har det blivit dags att köpa matgrupp? Vet du exakt vad du är ute efter eller är du lie osäker på vad du ska satsa på? Vi ger dig gärna några råd. Att inte vara helt tvärsäker på vad valet ska falla på när man ska köpa matgrupp är inte ovanligt och det beror på flera saker. Vi guidar dig gärna rätt i utbudet av matgrupper och poängterar vad du kan tänka på för att hitta en matgrupp som passar just dig och dina behov.

Köpa matgrupp - stil, storlek och kvalitet

En matgrupp brukar användas under flera år och man vill därför vara säker på att valet av matbord och stolar kommer att kännas rätt även nästa, nästnästa och nästnästnästa år. När det kommer till stil kan en matgrupp som är trendig i år vara hopplöst ute imorgon. Försäkra dig därför om att den matgrupp som du väljer verkligen tilltalar dig. Att köpa matgrupp som består av matbord med stolar som har en ganska tidlös look är oftast väldigt bra, för då har du ett möblemang som är otidsenligt och alltid inne. Tänk på att stilen på matgruppen, det vill säga designen, materialen och färgerna, ska fungera med miljön som matgruppen ska stå i. Gillar du när rum, möbler och inredning har en enhetlig stil eller föredrar du dynamik och kontraster?

När du ska köpa matgrupp och är säker på vilken stil du vill ha är det dags att fundera över storleken. Hur många ska få plats runt ditt matbord? Där har du svaret på vilka mått matbordet bör ha. Mät platsen där matbordet ska stå för att säkerställa att måtten blir rätt.

Varierar antalet gäster vid matbordet och gör dig osäker på om du ska välja ett stort eller litet matbord? Lösningen heter matbord med iläggsskivor. Väljer du ett matbord med iläggsskivor kan du alternera bordets storlek efter middagssällskapet. Kanske är det inte lika många som äter tillsammans under vardagarna som på helgen? Då kan bordet utökas med iläggsskivorna när helgens middagar tar vid. Det finns matgrupper med matbord med en utdragbar del som fungerar på samma smarta sätt. Annars brukar det vara bra att köpa matgrupp med sex sittplatser, hellre lite för många platser än för få är parollen.

Kvaliteten är också en faktor att räkna in när du ska köpa matgrupp. Våra matgrupper håller en hög kvalitet som tål att användas i vardagen.

Formen på matbordet som tillhör matgruppen är förstås också viktig. Dels är den en smaksak, men faktum är att formen också påverkar funktionen. Runda och ovala matbord rymmer fler personer. Det går alltid att komplettera matgruppen med några extra stolar om det dyker upp flera matgäster och ingen riskerar att hamna på kanten. Rektangulära och kvadratiska bord passar bra längs med en vägg och ger mer plats för dukningen.

Köpa matbord med stolar

När du ska köpa matbord med stolar är det viktigt att matbordet och stolarna passar ihop, både estetiskt och storleksmässigt. Genom att köpa en komplett matsalsgrupp behöver du inte bekymra dig om det, då är ju faktiskt matbord och stolar framtagna för att användas tillsammans. Ska du köpa fristående matbord med stolar ska du tänka på att bordsskivan ska vara 30 cm över stolsitsen. Är den inte det kan det bli svårt att få plats med benen.

Moderna matgrupper, klassiska matgrupper och snygga matgrupper

Definitionen av moderna matgrupper kan referera till att matgruppen är anpassad till de behov som den moderna människan har av en matgrupp. Ett exempel på detta är att matgruppen är anpassad till att vi faktiskt har blivit längre. Men framförallt handlar det om att moderna matgrupper är något som ligger i tiden, ett alternativ till klassiska matgrupper. Moderna matgrupper är en mångfacetterad historia. De är ofta stilrena men varieras genom komponenter som material, färg och utformning. Det finns ofta någon detalj som är signifikant för det som är modernt under den tidsperiod som matgruppen är född ur.

Klassiska matgrupper präglas av en tidlös och inte sällan stilren design. Klassiska matgrupper håller stilen länge, för att inte säga för alltid och passar dig som gillar den klassiska stilen och varken är trendkänslig eller ombytlig.

Vad som definierar snygga matgrupper är givetvis en smaksak. Det som är snyggt för dig behöver inte vara snyggt för någon annan. Både moderna och klassiska matgrupper kan vara snygga matgrupper, det beror helt på vilka preferenser man har när det gäller material, form, storlek och färg.