Hall

Skoskåp kategori
Skoskåp kategori
Skoskåp
Skohyllor kategori
Skohyllor kategori
Skohyllor
Hallbänkar kategori
Hallbänkar kategori
Hallbänkar

Klädhängare kategori
Klädhängare kategori
Klädhängare
Klädstativ
Klädstativ
Klädstativ
Alla hallmöbler
Alla hallmöbler
Alla hallmöbler

Möbler till hallen - välkommen hem

Hallen är det första rummet man möter när man går in i ett hem, så varför inte göra en extra insats för att göra det snyggt och inbjudande? Inred hallen med snygga hallmöbler. Vårt utbud är brett, som gör att det finns något för alla smaker. Det är ett rum man alltid går igenom för att komma ut eller in, så därför är det viktigt att hålla det organiserat och städat med praktiska och funktionella hallmöbler. Med smarta hallmöbler kan du utnyttja hallområdet på bästa sätt, oavsett om hallen är liten eller stor. I vårt sortiment hittar du allt från förvaring av skor, jackor, paraply och nycklar. Inred din hall med funktionella och vackra möbler och skapa ett bra första intryck av ditt hem. 

Gör hallen till mer än ett genomgångsrum

Med rätt möbler kan du snabbt skapa en funktionell hall, som samtidigt är inbjudande. Om du har en liten hall är det viktigt att se över vilka funktioner man behöver, så man inte ställer in för mycket möbler, som det egentligen inte finns plats för. Här gäller det "Less is more" så fokusera på få bra saker, som verkligen kommer att betyda något för rummet. En klädhängare i snygg design, en liten fin skohylla, där det finns plats för det viktigaste. Använd väggarna och rummets höjd till förvaring, för ju mer som flyttas från golvet, desto större och mer luftigt upplevs det. Därefter kan rummet kompletteras med en snygg och dekorativ taklampa, en spegel och kanske några snygga posters på väggen, för att ge hallen en mer personlig touch. Om din hall däremot är stor och rymlig, finns det massor av möjligheter för att mixa och matcha hallmöbler, så att rummet får ett snygg och personligt uttryck. En stor spegel, en skoskåp i tidens design och kanske även en klädhängare, kan göra undervärk. 

Hos Unoliving har vi ett brett utbud av hallmöbler. Spana in vårt sortiment som är proppat med stilrena och funktionella möbler från bland annat by Lassen, Hoigaard, Rowico, Woodman, House Doctor, Nordal, LaForma och Mavis