Hall

Se allt till hallen
Skoskåp
Skohyllor

Klädhängare
Klädstativ
Hallbänkar

Hall möbler

Äntligen hemma! Hallen är det första du möts av när du kommer hem och det sista du ser av hemmet när du lämnar det på morgonen. Är din hall det välkomnande och välorganiserade utrymme som du vill att det ska vara? Med hjälp av rätt hallmöbler skapar du en hall som både förenklar och lyfter tillvaron. Det kan handla om möbler till hallen i form av smart klädförvaring för ytterkläder som jackor och kappor, ett stilrent skoskåp där den där högen av skor kan stuvas undan och en hallmöbel med sittplats att sitta på när skorna ska på igen. Andra smarta hallmöbler som bringar ordning i vardagskaoset är hallbänkar, klädhängare och klädstativ. Och givetvis ska hallen inte bara handla om praktisk förvaring. En hall ska vara i linje med din känsla för stil och smak. Här är rätt möbler till hallen avgörande. Snygga hallmöbler gör så mycket för att du ska känna dig hemma, på riktigt.

Unoliving har ett brett sortiment av funktionella och snygga hallmöbler från populära varumärken som by Lassen, Bloomingsville, Høigaard, Rowico, Woodman, Mavis, House Doctor, Nordal och Kave Home. Här hittar du hallmöbler för såväl mindre lägenheter som den luftiga familjevillan, möbler i olika prisklasser, stil och design. När du hittat rätt levereras möblerna inte bara snabbt utan också hela vägen hem till dig (med undantag för mindre produkter som levereras till ett utlämningsställe). Lycka till med att hitta hallmöblerna med stort H!

Smart hallförvaring

Är din hall allmänt stökig på det där sättet att du inte riktigt vet var du ska börja? Lugn och fin. Lösningen heter smart hallförvaring och går ut på att ordna så många förvaringsmöjligheter som möjligt. Får du undan ytterkläder och skor blir hallen plötsligt en betydligt lugnare plats som du kan bygga vidare på. Smart hallförvaring handlar om att utnyttja möblers potential för sko- och klädförvaring och att använda väggytorna så mycket som möjligt.

Hur många gånger har du ramlat över en hög skor i hallen? Högar med skor och stövlar sätter inte bara prov på din överlevnadsförmåga, de ger ett stökigt intryck som drar ner humöret och är något av en energitjuv. Tur att det är så enkelt att göra något åt den. Den kaosartade skohögen trollas enkelt bort med skoskåp och/eller skohyllor.

Möbler för liten hall - smal hallmöbel och liten hallmöbel

Hallens storlek kan verkligen variera och att ha en liten hall kan verkligen vara en utmaning när det kommer till förvaring. Men utbudet av hallmöbler för en hall av mindre modell är stort, mångfacetterat och löser problemet. Det handlar helt enkelt om att välja hallmöbler med smart design som ser till att använda väggytor när golvytan inte räcker till. En smal hallmöbel som använder hela utrymmet upp till taket rymmer förvånansvärt mycket. I den mindre hallen är en liten hallmöbel med flera funktioner ett smart val. Det kan vara en kombination av funktioner som förvaringsmöjligheter och sittplats. Ett par väl valda väggkrokar ger också möjligheten att använda väggytan för förvaring. Den klassiska klädhängaren brukar ta för stor plats, så satsa hellre på att förvara ytterkläder i väggfasta hyllor, en snygg, takfäst klädhängare och/eller en smal hallmöbel. Att använda en liten hallmöbel där ytterkläderna kan hängas genom att bredden används istället för djupet är också en bra lösning för trånga utrymmen.

När du inte har plats för flera hallmöbler än en liten hallmöbel är det viktigt att du går igenom allt du förvarar i hallen. Använder du verkligen allting? Finns det någonting som inte används särskilt ofta? Kanske kan det förvaras någon annanstans? Speglar och rätt belysning kan, tillsammans med en smal hallmöbel eller liten hallmöbel eller en kombination av båda, göra att din hall inte känns så liten längre. Plötsligt är ett litet utrymme ett helt okej utrymme.

Din hall, din look - snygga hallmöbler i rätt material, färg och design

En bra tumregel som gäller, oavsett om du har en mindre hall och får trolla med utrymmet med hjälp av olika compact living-knep eller har en luftig hall som rymmer betydligt mer, är att satsa på hallmöbler som går i en enhetlig stil. Hallen tjänar på att ha möbler som går i samma stil, då en koordinerad look utgör grunden till det lugn som behövs i en hall. Detta åstadkommer du genom att satsa på hallmöbler som matchar material, färg och design. Att välja möbler från samma varumärke kan underlätta matchningen av möbler till hallen.

Så, vilket intryck vill du mötas av när du kommer hem efter en lång dag på jobbet? Hallmöblernas design gör mycket för intrycket. Vilken design föredrar du? Är du ute efter mjuka former eller raka linjer, sval skandinavisk design eller en touch av vintage?

Hallmöbler i trä, som exempelvis ek eller tålig teak, ger en ombonad känsla. Sockerrör och rotting skapar en lätt bohemisk atmosfär medan stål genererar en stram och lätt industriell look. Skapa effekt genom att låta materialet i dina möbler möta textilier. Det kan vara en dörrmatta, vanlig matta, dynan på en hallbänk eller detaljer som kudden som hör till en hallmöbel med sittplats. Material som mjuk sammet både känns och ser bra ut. Här är det också läge att jobba med accentuerande färger för att understryka val av design, material och textur.

Möbler till hallen ger både intryck och uttryck

Hallen är det första vi möts av när vi öppnar dörren till vårt hem. Det är i hallen som vi pustar ut efter en lång dag på jobbet, leende tar av oss skor och ytterkläder efter en minnesvärd middag med vännerna och torkar tassarna på hunden efter kvällspromenaden. Det är i hallen som barnen klampar in med leriga stövlar. Få ut det mesta av livet genom att välja möbler till hallen som matchar just ditt liv.

Hallen är det första vi möter när vi öppnar dörren till vårt hem. Det är också det första de som knackar på ytterdörren – vänner, familj, kollegor, pizzabudet – möts av. Har dina möbler till hallen det som ger det intryck du vill förmedla till de som knackar på? Unolivings möbler till hallen har det garanterat. Sälj de gamla hallmöblerna för att istället låta nya ta plats eller komplettera din nuvarande setup med en ny hallmöbel.