Paviljong

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Paviljonger för umgänge utomhus

Med hjälp av en paviljong från Unoliving kan de varma årstiderna i din trädgård bli riktigt njutbara. En paviljong i trädgården eller på altanen skyddar dig när solen bränner som mest, när regnet öser ner och även när vinden blåser. Paviljongen kan med andra ord göra din sommar mer angenäm, eftersom du kan ta skydd i paviljongen när den svenska sommaren växlar. Detta ger dig möjlighet att fortsätta njuta av den friska luften, oberoende av vädret. Placera din nya paviljong i ett behagligt läge med kvällssol, och passa på att njuta av sommarkvällarna i sköna utemöbler. Hos oss kan du hitta paviljonger i olika design och utföranden. Är du ute efter ett partytält till midsommarafton, födelsedagsfirandet eller sommarens alla grillkvällar? Eller kanske en praktisk plats där du kan ta skydd från solen, regnet eller blåsten? Vi erbjuder högkvalitativa paviljonger som passar till de flesta ändamål, i flera olika storlekar och färger.

Snygga paviljonger med väggar

En paviljong kan nyttjas på många olika sätt, vilket gör det enkelt för dig att spendera tid ute i friska luften oavsett väder. Paviljongen ger dig möjlighet att skapa en vindstilla och fridfull oas, även under en blåsig och regnig sommardag. Om du funderar på att köpa paviljong kommer du snart inse hur fördelaktigt det är! Förutom sin praktiska funktion bidrar den även med en lyxig och festlig känsla till din trädgård. Du kan använda paviljonger till fest med vänner och släkt, men också till vardags. Hos Unoliving kan du välja bland paviljonger i olika storlekar, vilket gör det möjligt att hitta en paviljong som passar in i just din trädgård. Vi erbjuder exempelvis partytält i storleken 2,5 x 2,95 meter, men också större varianter i storleken 2,45 x 3,95 meter. Du kan hitta paviljonger i kvalitativ polyester, med grå, svart, vit eller brun kulör.

Skapa möjlighet att umgås utomhus

Med en paviljong i trädgården kan du förgylla den trista terrassen och göra den såväl inbjudande som romantisk, så att du lockas till att sitta utomhus och äta dina måltider hela sommaren. Våra olika paviljonger är praktiska i sin funktion, eftersom det går att ta bort och lägga till väggar som du själv önskar. Detta gör att du kan anpassa paviljongen beroende på vinddrag och väder, och garantera dina gäster en utsökt middag på en behaglig plats.

Sätt stilen i paviljongen med dekorationer

I vårt stora sortiment kan du hitta både utemöbler och härliga ljuslyktor för utomhusbruk, som är perfekta att dekorera din snygga paviljong med. Till festligare tillfällen kan du piffa till din paviljong lite extra, kanske med ljusslingor, girlanger och lyktor i taket. Paviljongen kommer bli en plats där du och dina gäster vill sitta långt in på småtimmarna och skratta, umgås och bara njuta. För att addera en riktigt mysig känsla kan du lägga fram mysiga plädar till gästerna, eller varför inte dekorera med fluffiga prydnadskuddar om du har en loungegrupp i paviljongen?

Fördelar med en paviljong

När du väljer att köpa en paviljong kommer du på sätt och vis att skapa ett nytt rum, till ett betydligt lägre pris än om du till exempel skulle bygga ett uterum. Med en paviljong behöver du inte göra stora ingrepp i din trädgård, utan kan förnya och förgylla trädgården på ett enkelt och smidigt sätt. Paviljongen skapar möjlighet till umgänge utomhus, och du slipper leda in sällskapet i vardagsrummet när kvällskylan gör sig påmind. Den största fördelen med paviljongen är att den är lätt att använda, och ger dig enorma möjligheter till förändring och anpassning. Du kan sätta upp paviljongen om du tror det ska bli regn, den är enkel att flytta om du inte blir nöjd med placeringen och om det är extra kyligt någon kväll kan du bara hänga upp väggarna. Detta är ett utmärkt val för dig som uppskattar att umgås utomhus, men som samtidigt önskar flexibilitet och vill undvika att ha en permanent struktur på din tomt.

Högkvalitativa paviljonger online

Unoliving vill ge alla möjlighet att inreda hem och trädgård på ett personligt sätt. Vi anser att alla ska få njuta och trivas i ett hem som är dekorerat utefter personlig smak och stil. Därför har vi noggrant valt ut de varumärken som vi erbjuder på vår hemsida, och vi tillhandahåller riktigt bra produkter med varierande stil och design. Fundera på vilka ändamål du ska nyttja din nya paviljong till, hur du vill att den ska se ut och vilka möbler eller detaljer du vill pryda den med. När du tagit alla mått som behövs kan du bläddra igenom vårt stora utbud av paviljonger, och hitta den perfekta lösningen för just dig. Våra paviljonger är lämpliga för dig som önskar att njuta av sommaren till fullo, oavsett om den svenska sommaren levererar en del regn, blåst och kyla. Paviljongen är dessutom utmärkt om du brukar hålla i många grillkvällar eller andra festliga sammankomster under sommaren. Vädret går aldrig riktigt att lita på, och när solen gömmer sig bakom molnen och regnet börjar falla kan paviljongen bli räddaren i nöden. På så vis kan dina gäster fortsätta njuta av den friska luften i trädgården, men slippa obehagligt väder.

Köpa paviljong hos Unoliving

Om du funderar på att investera i en paviljong från Unoliving behöver du aldrig oroa dig för att det ska läcka in vatten. Våra produkter är från de mest kvalitativa varumärkena på marknaden, vilket gör att du kan känna dig trygg med att paviljongen håller en hög standard. Beställ din paviljong hemifrån i lugn och ro, och invänta den snabba leveransen raka vägen hem till din ytterdörr. Unoliving brinner för mångsidighet i sitt sortiment, vilket innebär att vi erbjuder produkter för alla stilar och smaker. Hos oss kan du hitta den perfekta paviljongen, men också utemöbler och andra dekorationer som gör din uteplats komplett.