Kontorsstolar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Snygga kontorsstolar för olika behov

Är du en av dem som jobbar hemifrån? Du kanske sitter vid datorn under stora delar av dagen? I så fall har du kommit rätt! En skrivbordsstol är viktig för din kropps välmående, och för att du ska kunna prestera så bra som möjligt. Oavsett om du sitter vid datorn för skojs skull eller om du arbetar hemifrån är det väsentligt att använda en bra skrivbordsstol. Hos Unoliving kan du välja från ett brett utbud av kontorsstolar som uppfyller alla krav. Skapa en sittplats som är ergonomisk och få möjlighet att kunna ha fokus på arbetet till fullo istället för att våndas över ryggvärk. Förutom den praktiska fördelen med en skrivbordsstol kan den också bli en dekorativ detalj i hemmet som drar blickar till sig.

Varför använda kontorsstol?

Din kropp kommer tacka dig när du väljer att köpa kontorsstol, och det finns flera anledningar till det. Med hjälp av en skrivbordsstol får du ett bekvämt och varierande sittande, vilket leder till ökat välbefinnande och därmed minskad risk för belastningsskador. På så vis spelar kontorsstolen en betydande roll för att din kropp ska slippa krämpor när du spenderar mycket tid vid skrivbordet. Oavsett om du spenderar mycket tid på datorspel, att skriva böcker eller nätshoppa är en skrivbordsstol som avlastar din kropp och i synnerhet ryggen mycket viktig.

Ergonomiska kontorsstolar för alla smaker

På Unoliving kan du välja från ett brett utbud av kontorsstolar som har såväl hög funktion som snygg design. Du kan hitta stilrena skrivbordsstolar med enkla, rena linjer i sin design som gör att möbeln kan passa in i många hem med olika stilar. Vi erbjuder också mer utstickande varianter, samt neutrala kontorsstolar för dig som söker en diskret look. Välj från fina varumärken som FLEXA, Zuiver och Dutchbone.

Retro skrivbordsstol i övertygande läderimitation

Är du på jakt efter en skrivbordsstol som matchar din klassiska och tidlösa inredningssmak? Då kan du hitta passande varianter hos oss. Från bland annat Zuiver, House Nordic och Dutchbone kan du välja bland vackra skrivbordsstolar som är tillverkade i konstläder. Denna stilfulla och retro-design kommer komplettera din övriga heminredning och bli en fröjd för ögat, samtidigt som den bidrar med många hälsofördelar. Välj mellan svarta och bruna nyanser och släta eller mönstrade ytor på konstlädret, samt varierande, eleganta utformningar.

Praktiska kontorsstolar i neutral design

Söker du en skrivbordsstol som gör sig fint i ditt stilrent möblerade kontor? På kontoret kan det vara skönt att inte ha för många distraktioner – en harmonisk och stillsam miljö gör det lätt att fokusera på arbetet och på så vis prestera på topp. Vi erbjuder en mängd olika kontorsstolar som kan göra ditt arbete mer effektivt, samtidigt som du får en snygg inredningsdetalj att komplettera kontoret med. Välj mellan olika designer med släta eller mönstrade ytor, såväl som olika färger och utformningar. Vill du ha en rejäl stol med stora och sköna arm- och ryggstöd? Eller kanske en nättare variant i en diskret färg? Alla våra skrivbordsstolar i tyg är höj- och sänkbara och bidrar med både komfort och stil.

Trendig och snygg skrivbordsstol i lyxig sammet

Sammet är en ständigt uppåtgående trend som inte verkar försvinna. Med detta vackra och mjuka material sätter du stilen i rummet och skapar en elegant känsla. Vi erbjuder flera olika skrivbordsstolar i sammet som ökar din sittkomfort och passar perfekt för dig som uppskattar en trendriktig inredningsstil! Välj mellan robusta och mer nätta varianter i vackra, jordnära nyanser. En smutsrosa skrivbordsstol i mjuk sammet kan gärna matchas med en fluffig matta, ett ljust skrivbord, fina krukväxter och doftljus. Hos Unoliving kan du hitta alla typer av inredningsdetaljer för att få till det rätta intrycket i hemmet!

Nyttiga tips för ett utmärkt köp

Det finns några olika aspekter att ha i åtanke när du ska köpa en skrivbordsstol. Alla kroppar har olika behov, och du behöver fundera över vilka krav du har på denna möbel. Hur många timmar kommer du spendera på stolen varje dag? Hur högt är skrivbordet? Söker du en skrivbordsstol med armstöd och nackstöd? Slutligen behöver du även ta hänsyn till din övriga heminredning, och gärna köpa en skrivbordsstol i en design som smälter in fint. Ta reda på vilka mått du har att utgå från och vilka andra preferenser du har, och hitta din favorit hos oss!

Köp skrivbordsstol smidigt online

Oavsett hur mycket tid du spenderar vid ditt skrivbord erbjuder vi skrivbordsstolar för alla behov. Du kommer inte heller behöva tumma på din personliga inredningssmak när du väljer att köpa skrivbordsstol hos oss! Vi erbjuder skrivbordsstolar som passar in i alla hem, i högkvalitativ design från exklusiva varumärken. Beställ din kontorsstol hemifrån och invänta den snabba leveransen hela vägen fram till din ytterdörr. Unoliving lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna sig trygga med att handla från oss, men också att alla ska ha möjlighet att inreda sitt hem enligt tycke och smak. Alla kontorsstolar i vårt sortiment har kombinerat bra ergonomi, personliga anpassningar, snygg design och stor valfrihet vilket gör våra stolar till ett ypperligt val för alla!