Höga loftsängar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Loftsängar

En loftsäng är en smart möbel när du vill inreda ett litet rum och vill utnyttja golvytan maximalt. Under loftsängen kan du till exempel ställa ett skrivbord, en byrå eller en soffa. De flesta barn brukar älska att få sova i en loftsäng. Det är både spännande och mysigt att klättra upp i sängen som nästan blir som en liten grotta, men loftsängar passar också för vuxna. Skillnaden mellan ett loft med en säng på och en loftsäng är att loftsängen är mobil. Du monterar enkelt ihop den och lika enkelt ner den igen och du kan placera den var du vill. Här på Unoliving har vi samlat ett brett utbud av snygga, praktiska och stabila loftsängar. Välkommen att upptäcka våra höga sängar och beställ enkelt och smidigt direkt i vår webbutik!

Loftsäng till ett litet rum

När du bor trångt är en loftsäng en smart möbel. Det utrymme som skapas under loftsängen kan du nämligen använda till något annat. Du kan till exempel hänga upp hyllor eller ställa dit en byrå och använda utrymme till förvaring men det kan också blir en mysig arbetsplats med ett snyggt skrivbord och bra belysning för läxläsning och pyssel. Vill du istället skapa en mysig hörna kan du placera en soffa under loftsängen. Perfekt när du vill bjuda över kompisarna eller mysa framför en film eller favoritserien med familjen. En loftsäng tillåter dig med andra ord att utnyttja golvytan två gånger. Du får en mysig sängplats men också ett utrymme som du kan inreda på olika sätt.

Loftsäng för vuxna och barn

En loftsäng passar perfekt i ett barnrum. Barnet får en mysig sovplats och mer golvutrymme för lek eller förvaring. Loftsängar till barn finns i många olika modeller. Du kan till exempel välja en loftsäng med förvaring eller en säng med ett skrivbord under. Häng gärna för ett tyg längs loftsängens kant. Det ger ett lekfullt intryck och många barn tycker att det är väldigt mysigt att kunna dra för tyget och skapa ett eget litet hemligt utrymme.

Loftsängar passar dock också för vuxna och det finns många inspirerande varianter. En låg loftsäng passar dig som vill skapa mer förvaringsutrymme och en loftsäng med soffa passar dig som bor i en liten lägenhet där vardagsrummet och sovrummet ska få plats i samma rum. En snygg variant är att skapa en lyxig walk-in closet under loftsängen. Garderober tar stor plats i ett rum och kan du istället utnyttja utrymmet under sängen kommer rummet att upplevas som mycket större. Lägg gärna en mjuk matta på golvet, ställ dit en byrå och sätt upp en klädstång. Glöm inte bort att bra belysning är extra viktig under loftsängen då utrymmet tenderar att annars bli mörkt. Du behöver inte vara orolig för att det är svårt och krångligt att sova i en loftsäng. Till våra höga sängar kommer nämligen en smart stege eller trappa så att du smidigt kan ta dig upp och ner. Du kan också fundera över om du vill skapa en dubbelsäng av en loftsäng. Perfekt för det unga paret som delar en liten enrumslägenhet!

Loftsäng – perfekt compact living

Idag finns loftsängar i många olika varianter och du behöver inte alls vara rädd för att få en klaustrofobisk känsla av att sova högt uppe i rummet. Moderna loftsängar är smart konstruerade. Du kommer att sova gott och få ett extra utrymme under sängen att inreda efter behov. En loftsäng passar perfekt för dig som bor trångt, kanske är du student och bor i en liten etta eller så ska du flytta ihop med din partner och behöva skapa mer utrymme i rummet. Har du en sommarstuga eller en stuga uppe i fjällen kan en loftsäng vara ett smart alternativ för att skapa fler sovplatser i huset.

Loftsäng i olika modeller och från olika varumärken

Här på Unoliving finns ett brett utbud av loftsängar i olika utföranden, storlekar och färger. En vanlig storlek på loftsäng är 90x200 men det finns även andra varianter. Välj en loftsäng med inbyggd förvaring, med praktisk stege eller med en smart trappa. Från danska Flexa kommer till exempel flera innovativa, snygga och funktionella sängar till barn som inspirerar till lek och kreativitet och som håller hög kvalitet. Ett annat danskt varumärke som producerar loftsängar är Hoppekids. De är duktiga på att designa flexibla högkvalitativa möbler som kan anpassas efter barnets utveckling.

Loftsäng eller våningssäng?

Väljer du mellan en loftsäng och en våningssäng ska du fundera över hur många sängplatser du behöver i rummet. Behöver du en extra sovplats bara någon gång ibland kan en loftsäng vara ett bra alternativ eftersom du får ett möblerbart utrymme under sängen. De gånger du behöver en extra sovplats kan du smidigt lägga en madrass på golvet under loftsängen. En våningssäng passar dig som behöver många sovplatser. Perfekt när två barn ska dela rum eller till exempel i en sommarstuga. Här på Unoliving hittar du våningssängar i olika modeller och storlekar, bland annat en våningssäng med förvaring, en dubbel våningssäng och en våningssäng där du kan använda den nedre delen som en soffa

Beställ en loftsäng på Unoliving.se

När du vill maximera golvytan i rummet är loftsängen den ultimata möbeln. Utrymmet under sängen kan du använda på olika sätt. Det kan bli en myshörna med soffa och TV. Det kan bli ett smart lekutrymme, en arbetsplats eller ökar möjligheterna för förvaring i rummet. Här på Unoliving.se hittar du flera varianter av loftsängar tillverkade av hög kvalitet och med god funktion. Du beställer snabbt och enkelt direkt i webbshoppen och får sängen hemlevererad till dörren. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. För oss är det viktigt att du blir nöjd både med produkten och med vår service!