Sängramar

Sängramar

Hitta sängramar till sovrummet i många varianter, färger och prisklasser. Vi har ett stort utbud av sängramar i alla stilar, storlekar och smaker. Välj en sängram till enkelsängen eller dubbelsängen. Med få klick får du fram den färg och storlek på sängram som passar till just din madrass och stil. Vi har moderna, romantiska och stilrena sängramar, så det finns något för alla smaker. Glöm inte att köpa ribbotten till sängramen om du har behov för det. Du hittar sängramar från varumärken som bland annat Karup Design, Temahome, LaForma och Tvilum

 

 

Läs mer Read less

 

En sängram med förvaring?


En sängram med förvaring kan vara praktisk med lådor under sängen. Väljer du förvaring under din sängram ska du överväga var det hade varit mest praktiskt att kunna dra ut en låda – på den ena eller andra sidan av sängen? Eller kanske vid fotändan? Om du behöver hyllor till skor eller böcker, finns det sängramar som även har den möjligheten. Välj en sängram med lådor på bägge sidor samt i fotändan och med hyllor till böcker. En praktisk möjlighet kan även vara att välja en sängram med inbyggda hyllor i huvudgaveln. På detta sätt utnyttjas platsen bakom sängen och böcker, mobiltelefon och glasögon kommer upp på en lätt tillgänglig nivå.


Sängramar är perfekta för resårmadrasser


Bara för att man har en resårmadrass, som egentligen har en inbyggd sängram, behöver man inte vara utan en vacker yttre sängram. Välj en klassisk sängram i trä till resårmadrassen, eller sätt ihop två enkelsängar till en dubbelsäng i en stilren sängram i svart eller vitt. Barn växer snabbt och ändrar ofta smak i takt med att de blir äldre. Det kan vara en dyr investering, varje gång de önskar en nyare och mer passande säng för sin ålder och stil på rummet. En sängram som passar alla åldrar finns tyvärr inte, därför kan en sängram till en resårmadrass vara en genial lösning – när smaken ändrar sig, behöver du bara byta ut sängramen eller bara låta resårmadrassen stå ensam. Välj en tidlös design i svart eller vitt, så sängramen alltid matchar inredningen.

Se vårt stora utbud av resårmadrasser, ramsängar, skummadrasser, latexmadrasser och bäddmadrasser här.

 

Ställbara sängar


Ställbara sängar utesluter inte heller en vacker sängram. Ställbara sängar passar perfekt i sängramar till både enkel- och dubbelsängar. Kompromissa inte med stilen i sovrummet bara för att du måste anpassa madrassen med den ställbara sängen. Välj en sängram som passar ställbara sängar, i den storlek och material du önskar. Det kan vara både funktionellt och stilrent! Förvara extra täcken, kuddar och filtar under sängen. Platsen under sängen kan lika bra användas förnuftigt och en sängram med förvaring är den perfekta lösningen. Se vårt stora utbud av futoner och kontinentalsängar.