Utemöbler

När vi står inför den varmare säsongen är det dags att inreda dina uteplatser. Inred din trädgård, balkong eller terrass med läckra trädgårdsmöbler så att du kan njuta av sommaren utomhus. På den här sidan hittar du alla våra trädgårdsmöbler. Hitta dina favoriter på den här sidan och skapa din drömträdgård.

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Skapa din drömträdgård med de perfekta trädgårdsmöblerna

Precis som ditt hem återspeglar personlighet och mysig atomsfär, så borde din trädgård också göra det. Därför har vi samlat ett stort urval av härliga trädgårdsmöbler så att du kan hitta dina favoriter för att skapa den perfekta trädgården.
På denna sida hittar du alla våra trädgårdsmöbler med allt från trädgårdsstolar och trädgårdsbord till parasoller och loungemöbler. Letar du efter något speciellt? Du kan alltid använda våra filter eller välja en speciell kategori för att hitta exakt de trädgårdsmöbler du letar efter.

Trädgårdsbord och trädgårdsstolar

I varje trädgård måste det finnas trädgårdsbord och trädgårdsstolar. Det är här du sitter och äter din grillade mat och umgås med vänner och familj över en trevlig sommardrink. Det är på trädgårdsbordet vi spelar kort och i trädgårdsstolen kan du sitta och njuta av en god glass.
Trädgårdsbord och trädgårdsstolar är helt enkelt ett måste i din trädgård. Men vilka trädgårdsbord och trädgårdsstolar är du ute efter? På den här sidan har vi samlat alla våra trädgårdsbord och trädgårdsstolar så att du enkelt kan hitta just de trädgårdsmöbler du letar efter. Du kan hitta allt från fyrkantiga och runda trädgårdsbord till trädgårdsbord med utdrag, samt trädgårdsstolar i korg, polyrotting och trä. Föredrar du en speciell färg? Material? Pris? Eller märke? Då har du möjlighet att hitta de perfekta trädgårdsmöblerna på denna sidan.

Skapa den mysigaste uteplatsen med ett fint loungeset

Loungemöbler är sommarens svar på ett mysigt uterum där du kan sitta och slappna av. Din lounge blir din favoritplats att slappna av och där du kan sitta och njuta av en god kopp kaffe på morgonen och ha djupa samtal med dina vänner en lugn sommarkväll.
Med ett trevligt loungeset kan du njuta av sommaren från en helt nytt perspektiv. De mjuka soffkuddarna låter dig sjunka ner och koppla av, och vem vet, kanske du tar en liten middagslur på den sköna loungesoffan.
Vi tycker att alla ska ha möjlighet till den ultimata avkopplingen som du får på en loungemöbel. Därför har vi sett till att det finns ett stort urval av olika loungemöbler för både den lilla och stora trädgården.

Stort urval av har möbler

Vi har samlat alla våra trädgårdsmöbler på denna sida så att du enkelt kan se vårt stora urval. Skapa skuggade sittplatser på din terrass med ett vackert parasoll, ligg utsträckt i en skön solstol eller gör grillen klar i ett utomhuskök.
Vi har ett stort urval av trädgårdsstolar och trädgårdsbord för ditt hem, så att du kan bjuda in hela familjen och dina vänner på grill och mys på terrassen. Om din trädgård är till för avkoppling och sol kommer en loungegrupp eller enkla loungemöbler att vara perfekta för din trädgård.

Hitta trädgårdsmöbler från fantastiska märken som ferm LIVING, Brafab, EXOTAN, Venture Design och Houe. Vi vill att du ska kunna skapa din drömträdgård. Därför är våra varumärken noggrant utvalda för att vi ska kunna erbjuda dig ett brett sortiment av olika mönster, färger, material och storlekar.

Utforska webbplatsen och bli inspirerad!