Dutchbone

Dutchbone - Stitched Matstol - Grå

Pris per avsnitt
2 499:-
Kan tidigast skickas den 2021-07-02
Dutchbone - Stitched Matstol - Grå kan endast köpas i set med 2
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Features

  • Polyeterskum

Beskrivning

Lekker og avslappende spisebordstol i mørkegrått kunstskinn. Setet er i kryssfiner med polyeterskum som gir en helt optimal sittekomfort. Sete, rygg og armlen er trukket med 100% kunstskinn. Den svarte pulverlakkerte stålrammen gjennomfører det flotte designet.

Specifikationer

Mer information
Varunr. DB00010
Levereras Ej monterad
Material Konstläder
Färg Grå
Sitthöjd 48

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Se mer:

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som