Dutchbone

Dutchbone - Blackwood Matstol - Svart

2 149:-
Kan tidigast skickas den 2021-07-09
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Features

  • Pulverlackad stålram i svart

Beskrivning

Rustikk spisebordstol med kunstig skinntrekk. Materialet er i svart kunstskinn med skumfyll som gir en optimal sittekomfort. Både sete og rygg har en flott bøyd valnøttefiner som en fin detalj. Den svarte pulverlakkerte stålrammen gjennomfører det moderne og rustikke uttrykket.

Specifikationer

Mer information
Varunr. DB00006
Levereras Ej monterad
Material Konstläder
Färg Svart
Sitthöjd 49.5

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Se mer:

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som