Dutchbone

Dutchbone - Alagon Matbord 180x90 - Svarta ben

8 989:-
Leveranstid: 2-3 veckor

Features

  • Svarta pulverlackade stålben
  • Avstånd mellan bordsben: 138 cm

Beskrivning

Matbordet Alagon är en modern möbel som passar utmärk in i den nordiska inredningsstilen. Matbordet är tillverkat av MDF och beklätts med vacker valnötsfanér. Träfärgen skapar en välkomnande känsla i rummet och bidrar till ett harmonisk lugn i ditt hem. Detta matbord mäter 180x90 cm och är tillverkat av Dutchbone. Bordet finns i flera olika storlekar. Bordsbenen är tillverkade i svart pulverlackerad stål.

Specifikationer

Mer information
Varunr. DB00214
Färg Svart
Levereras Ej monterad
Material MDF
Produkttyp Matbord
Färg Svart
Form Rektangulär
Höjd 75 cm
Längd/Djup 180 cm
Bredd 90 cm

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Se mer:

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som