Dutchbone

Dutchbone - Alagon Matbord 160x90 - Svarta ben

7 999:-
Leveranstid: 2-3 veckor

Features

  • Svarta pulverlackade stålben
  • Avstånd mellan bordsben: 118 cm

Beskrivning

Detta matbord passar utmärkt in i den nordiska inredningsstilen där trämaterial skapar en välkomnande och personlig stil. Matbordet Alagon är tillverkat i MDF som beklätts med valnötsfanér. Bordet mäter 160x90 cm. Den mörka träfärgen ger ett lugnt och harmoniskt uttryck och passar därför bra in i en mer klassisk heminredning. Detta matbord är tillverkat av Dutchbone och har bordsben i pulverlackat stål.

Specifikationer

Mer information
Varunr. DB00213
Färg Svart
Levereras Ej monterad
Material MDF
Produkttyp Matbord
Färg Svart
Form Rektangulär
Höjd 75 cm
Längd/Djup 160 cm
Bredd 90 cm

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Se mer:

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som