Pedestal

Enkelt, tidlöst och funktionellt. Pedestal är ett designföretag som har specialiserat sig i stillfullt och funktionellt tillbehör till plattskärmar och liknande elektronikprodukter inom TV. Med industriella referenser och inspiration från den skandinaviska designtraditionens enkelhet och funktionalitet, skapar Pedestal karaktäristiska, tidstypiska designprodukter som är utvecklade med öga för livet, som levereras i moderna hem. 

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Enkla och ärliga designs med funktionalitet till din TV

Pedestal bygger på en vision om att skapa ramarna för framtidens elektronik i hemmet. Med utgångspunkt i livsstils- och inredningstendenser, är ambitionen att erbjuda ett relevant och dynamiskt produktsortiment som hela tiden tar utgångspunkt i och formar sig efter hur vi lever och omger oss med skärmar och ljud. 

Med industriella referenser och inspiration från den skandinaviska designtraditionens enkelhet och funktionalitet, skapar Pedestal karaktäristiska, tidstypiska designprodukter som är utvecklade med öga för livet och levereras i moderna hem. 

Pedestal är en privatägd verksamhet med produktion på moderna maskinföretag i Europa. I hela produktionsprocessen genomgår produkterna en systematisk, grundig kvalitetskontroll för att säkra den höga kvaliteten, som kännetecknas för Pedestals designs. Samtidigt säkras det under produktionen dokumentation från underleverantörer och partners.