Fåtöljer

Fåtöljer

Få inspiration till din nya fåtölj här på sidan och se vilka olika möjligheter det finns. En fåtölj är en extra bra stol till dig som tycker om att sitta skönt framför tvn. Fåtöljen kan även stå ensam som dekoration i rummet. I vårt stora sortiment med fåtöljer har vi både i skandinavisk och modern design. Kika igenom vårt sortiment med fåtöljer och hitta den som passar in i just ditt vardagsrum. Se även vårt stora utbud av sittmöbler till vardagsrummet.

 

Läs mer Read less

Köp fåtöljer online

Fåtöljen är inte en stol som alla andra. Det är utan tvivel hemmets viktigaste stol – och kanske även den viktigaste möbeln i hemmet. Tänk över det – när du sitter på jobbet en hård dag, där arbetsuppgifterna och to do-listan bara växer, vad tänker du på då? Är det att komma hem till köksbordet eller fönsterkarmen? Nej, det är självklart att komma hem till den sköna fåtöljen som alltid står redo för att skämma bort dig, utan att du behöver göra något tillbaka. Utöver att sitta i den så klart. Det är därför långt ifrån oviktigt vilken fåtölj du väljer. Här på sidan kan du se vårt stora sortiment. Det finns med säkerhet minst en som skulle passa just dig. Så frågan är bara – vilken stil och storlek föredrar du?

Fåtöljer

En bra fåtölj omfamnar dig när du kommer hem – så ska det i alla fall kännas. Den välkomnar dig efter en lång dag på jobbet och bjuder in dig till att slappna av med en bra bok. Fåtöljen är det föredragna platsen att krypa upp i tillsammans med en mjuk och varm filt, under kalla vinterdagar. Eller platsen där du med gott samvete kan blunda och ta en liten lur på sommaren, om solen värmer för mycket. Kort sagt är fåtöljen en möbel som används hela året. En möbel som står för komfort och kvalitet.

Rätt val av fåtölj

Komforten är dock långt ifrån den enda fördelen med en fåtölj. Det är även ett praktiskt val, eftersom stolen inte tar lika mycket plats som en soffa och av den anledningen finns det därför alltid plats för en fåtölj, oavsett om det är i sovrummet, kontoret eller vardagsrummet bredvid bokhyllan och den öppna spisen.

Många möjligheter

Användningsområdena är många, men det är även antalet möjligheter som du kan välja mellan, om din nästa fåtölj ska köpas från Unoliving. Gemensamt för alla fåtöljer du kan välja mellan här hos oss är att de fokuserar på att man ska vara 100% nöjd. Det ska alltså vara behagligt at sitta i dem, för annars tapper de syftet med dem. Dock ska de även vara snygga och därför har vi sett till att fåtöljerna i vårt sortiment både har komfort och snygg design. 

Välj till exempel en läcker fåtölj i läder eller en i tyg med fotpall till, från danska Bloomingville, som står för vacker och smart interiör till hemmet och som kan fylla alla rum utan att tömma kontot. Du kan självklart filtrera i menyn till vänster och bestämma färg, material, varumärke, pris och storlek. På detta sätt får du snabbt överblick över vårt sortiment och kan bestämma dig för vad som passar bäst in i ditt hem.

Fåtöljens form och funktion

Innan du beslutar dig för en favorit, ska du självklart tänka på hur ditt behov ser ut, så att du köper helt rätt fåtölj till just ditt hem.

Ska fåtöljen vara i läder? Det är ett naturmaterial, som ändrar karaktär med tiden och som kräver lite uppmärksamhet och skötsel genom åren. Däremot är det otroligt lätt att sköta och göra rent, om du eller någon annan skulle spilla kaffe på det. Utöver det är läder ett väldigt slitstarkt material, så du kan vara säker på att kunna njuta av stolen i många år framöver. En fåtölj i tyg ger en mjukare känsla än vad läder gör. Tyg är inte heller så krävande när det gäller skötsel – men däremot är det svårare att rengöra. Därför är det otroligt viktigt att du impregnerar stolen, innan du börjar använda den.

Utöver val av material ska du självklart även överväga hur stor fåtöljen ska vara, var den ska stå där hemma och vilken funktion den ska ha. Ska du sitta och läsa i den, eller blir det mer en fåtölj som du kan sitta och jobba i? Ska fåtöljen kunna vippa? Vill du ha en fotpall med till fötterna? Alla dessa frågor är bra att gå igenom innan du bestämmer dig för vilken fåtölj du ska köpa.

Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor. Vi lever av glada kunder – och vill inget hellre än att hjälpa dig och hitta den bästa lösningen för just dig.