Bänkar

Bänkar

En bänk till vardagsrummet är både vacker och funktionell. Bänken kan fungera som en extra sittplats, dekorationsbord eller till förvaring. Oavsett vilken slags bänk du är på jakt efter, har vi på Unoliving en bänk som uppfyller just dina behov. Vi har ett brett utbud i olika storlekar, material, priser och varumärken som Bloomingville, House Doctor, WOOOD och många fler. Få inspiration här på sidan.

 

Läs mer Read less

Vackra bänkar till vardagsrummet

Här hos Unoliving har vi ett stort utbud av bänkar som passar perfekt i ditt vardagsrum. Bänken har flera funktioner och är praktisk eftersom du kan använda den på olika sätt. Bänken är lätt att flytta runt på, så att du lätt kan ställa fram den för extra sittplatser när du har gäster. Den kan även användas som sittplats vid skrivbordet i stället för skrivbordsstolen, om du har ett litet skrivbord i vardagsrummet. Den kan även placeras framför pianot, så att du sitter bekvämt när du ska spela, eller bara använda den som en snygg detalj med en vacker kruka ovanpå. Oavsett vad du vill använda bänken till, har vi bänkar i olika storlekar, material, färger och priser som matchar just ditt behov. Så bjud bänken välkommen in i vardagsrummet.

 

Bänkar i trä, rotting, sammet och betong look

Behöver du extra sittplatser i vardagsrummet eller uterummet? Se till exempel de snygga bänkarna i både trä och rotting från Nordal, som passar perfekt i alla rum. Väljer du en bänk till vardagsrummet i rotting, ger den vackra flätade materialet och bruna nyanserna, ett romantiskt uttryck i rummet. Om du däremot har ett hem i en mer modern nordisk stil, har Bloomingville och Hübsch designat bänkar i bambu och ekfanér, som med sin naturlook är perfekta i den nordiska inredningsstilen. När du väljer din nya bänk till vardagsrummet, kan du kika efter det populära materialet sammet, som fås i många olika färger.

 

En bänk till vardagsrummet med flera funktioner


Inte nog med att bänken kan vara en del av vardagsrummet och fungera som extra sittplats, så har bänken även andra egenskaper. När bänken inte används, kan du ställa den mot en vägg och använda den som ett dekorationsbord. Ställ till exempel en vacker bricka med levande ljus på och en liten vas med fina blommor ovanpå bänken. Om du är på jakt efter ett bord till dekorationer eller till att lägga nycklarna på kan du även kika på våra avlastningsbord. Behöver du en bänk till vardagsrummet som du kan förvara saker i, rekommenderar vi Broste Copenhagen som har designat bänkar med förvaring, så att dina småsaker lätt kan gömmas och tas fram vid behov. Om bänken har en hård yta eller behöver piffas upp kan du lägga några kuddar, en filt eller ett fårskinn över bänken, för att ge den en varm och mysig look.