10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

 

Är du redo för årets STÖRSTA shoppingfest hos Unoliving?

Förra året blev priserna svarta på Black Friday här hos Unoliving, och i år gör de det igen! Vi sänker priserna på nästan hela sortimentet av möbler och heminredning och välkomnar dig till årets största shoppingfest!

Du hittar de bästa Black Friday priserna på nätet

På den här sidan samlar vi alla våra vilda erbjudanden, så du behöver bara leta på ett ställe när du ger dig ut på fyndjakt. Vi lovar dig de bästa besparingarna på ditt favoritmärke. Du får inte missa det! I vårt stora sortiment hittar du möbler och heminredning från många spännande och populära varumärken som Karup Design, Montana, Kave Home, Rowico Home, Bloomingville, Nordal och många många fler!

Shoppa möbler och heminredning på nätet

När du ska shoppa på Black Friday behöver du bara titta och handla hos oss. Då slipper du rusningen och stressen som ofta uppstår när världens största shoppingfest är igång. Hos oss kan du köpa allt till hemmet inklusive soffor, sängar, barnmöbler, skåp, vitrinskåp, lampor, trädgårdsmöbler, skänkar, garderober och mycket mycket mer. Detta inkluderar även att du kan köpa ett brett urval av heminredning som mattor, kuddar, täcken, ljusstakar, krukor, affischer, speglar och skulpturer. Gör fyndjakten så bekväm som möjligt för dig själv och handla på nätet.

Spara pengar på massor av populära varumärken på Black Friday

Hos Unoliving förhandlar vi ett stort och brett urval av både kända och mer okända varumärken. Vi vill vara butiken som du kan vara säker på att hitta produkter från dina favoritmärken - och samtidigt upptäcka och bli inspirerad av nya varumärken. Vi förhandlar svenska, danska och andra utländska varumärken från hela världen, till exempel Bloomingville, FLEXA, Montana, FDB Møbler och Kave Home. Du kan vara säker på att du stöter på något som du med säkerhet inte har sett tidigare. I vår webshophar vi nämligen produkter och varumärken som vi är ensam förhandlare på i hela skandinavien. Till exempel funky Bold Monkey. Därför är Black Friday hos Unoliving inte bara en rea-fest med grymma rabatter, som de flesta andra webshops. Nej, i stället hittar du grymma erbjudanden på exklusiva produkter som du normalt inte hittar i andra butiker. Hos Unoliving är du därmed säker på att göra ett bra fynd till hemmet, som du inte kan göra i andra butiker. Gå på jakt i vårt stora universum och låt dig förföras av de många vackra möblerna och heminredning till just ditt hem.