Zuiver

Montell M Soffbord - Vit

2 289:-
- +
  • doneKöp nu. Betala sen.
  • doneFri frakt för alla ordar
  • doneLev. 2 veckor
  • Max belastning: 20 kg
Zuiver - Montell M Soffbord - Vit
Zuiver - Montell M Soffbord - Vit Zuiver - Montell M Soffbord - Vit Zuiver - Montell M Soffbord - Vit Zuiver - Montell M Soffbord - Vit Zuiver - Montell M Soffbord - Vit
Mer information
Varunr. ZU01347
Material Järn
Färg Vit
Höjd 41 cm
Bredd 57,5 cm
Längd 63,5 cm
Lägg till spännande former i vardagsrummet med det snygga och stilfulla soffbordet Montell M från Zuiver. Det är utformad med en spännande och annorlunda sexkantig design med tre bordsben, vilket ger ett sofistikerat och unikt utseende till inredningen i vardagsrummets. Bordsskivan är tillverkad av härdat glas som sedan täckts med ett vitt tryck. Ramen är gjord av järn som färgats vitt, vilket skapar en elegant kontrast till glaset. Med detta soffbord tillför du personlighet till vardagsrummet på ett elegant sätt.
Mer information
Varunr. ZU01347
Material Järn
Färg Vit
Höjd 41 cm
Bredd 57,5 cm
Längd 63,5 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan ditt leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leverans nästföljande vardag, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.

Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

  • Max belastning: 20 kg
Write Your Own Review
Du recenserar:Zuiver - Montell M Soffbord - Vit
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.