Zuiver

Montell M Soffbord - Taupe

- +
  • doneKöp nu. Betala sen.
  • doneFri frakt för alla ordar
  • doneLev. 2 veckor
  • Max belastning: 20 kg
Mer information
Varunr. ZU01348
Material Järn
Färg Taupe
Höjd 41 cm
Bredd 57,5 cm
Längd 63,5 cm
Inred vardagsrummet med spännande former för att tillföra lite personlighet till din inredning med det vackra soffbordet Montell M från Zuiver. Soffbordets ram är tillverkad av järn och bordsskivan är gjord av härdat glas som klätts in med ett färgat tryck. Både ramen och glasskivan kommer i färgen taupe, men eftersom det används flera olika material skapas det en sofistikerad och elegant kontrast mellan färgens utseende mot de två olika materialen. Det tillför karaktär till inredningen, utan att vara alltför iögonfallande. Det är därför som den hexagonala formen får den större delen av uppmärksamheten.
Mer information
Varunr. ZU01348
Material Järn
Färg Taupe
Höjd 41 cm
Bredd 57,5 cm
Längd 63,5 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan ditt leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leverans nästföljande vardag, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.

Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

  • Max belastning: 20 kg
Write Your Own Review
Du recenserar:Zuiver - Montell M Soffbord - Taupe
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.