Modulsoffor

Modulsoffor

Med en modulsoffa kan du bygga ihop din egen soffa, som passar perfekt in i just ditt hem. Hos Unoliving har vi vackra modulsoffor i ljuvliga material och färger. Med våra populära varumärken får du inspiration till hur du kan bygga ihop din modulsoffa på olika sätt, så att du kan ändra formen efter behov. Se det stora utbudet av modulsoffor här på sidan och bli inspirerad.

 

Läs mer Read less

24 artiklar

En snygg och funktionell modulsoffa


Om du inte har hittat den perfekta soffan än, kan en modulsoffa vara lösningen för dig. Med en modulsoffa kan du designa din egen soffa efter just dina behov. Du kan bygga ihop så många moduler du vill så att du får önskad storlek på soffan. Du kanske vill ha en soffa som täcker två väggar, så kan du även få det, eftersom du kan vinkla den som du vill. Modulsoffan är perfekt för familjen som en dag kanske blir större. Till den tiden kan ni köpa en extra modul och sätta till den soffan ni redan har, så att hela familjen får plats. När du får gäster och ni sitter och pratar i vardagsrummet är det trevligt att kunna se allas ansikten. Då är modulsoffan smart eftersom du kan ta av en modul och placera den där du vill, precis som en stol eller fåtölj. På detta sätt kan alla vara med i samtalet. Med en modulsoffa kan du bygga en personlig soffa, helt efter din smak på storlek och färg. Hos Unoliving har vi vackra modulsoffor från varumärken som Broste Copenhagen, HandvärkHouse Doctor och WOUD som du kan få inspiration från. De har bland annat designat modulsoffor i polyester och sammet som är mjuka och som du sitter bekvämt i.


Modulsoffor i flera färger


Om du har ett stort vardagsrum med vita väggar, kommer en modulsoffa i en vacker färg bryta av fint i rummet. Färgen ger en kontrast till det vita och skapar djup i rummet. Ställ ett fint soffbord i mitten som du kan dekorera med ett fat, ljusstakar och blommor för ännu mer färg i det vita rummet. Om du föredrar den nordiska stilen ska du ha en modulsoffa i mjuka och dova färger. Till exempel kompletterar en modulsoffa i ljusgrått eller ljusa jordfärger det vita och samtidigt bevara den ljusa looken. Hitta några fina kuddar och filtar till din modulsoffa för ett ännu mjukare uttryck.


Se även vårt stora utbud av TV-bänkar, sidobord, fåtöljer och divaner.