Bokhyllor

Bokhyllor

Bokhyllor skapar en unik facad i ditt vardagsrum, sommarhus eller myshörnan. Med en bokhylla förvarar du dina böcker på bästa möjliga sätt och gör det lätt för dig själv att hitta rätt bok när du ska läsa en stund. Bygg upp ditt eget lilla bibliotek där hemma, med breda bokhyllor. Hos Unoliving har vi ett stort utbud av bokhyllor i både trä, naturflätning och järn. Du hittar bland annat steghyllor, vägghyllor, fåtöljer, loungestolar och gungstolar. Kika här på sidan och bli inspirerad!

 

Läs mer Read less

Bokhyllor till vardagsrummet, sommarstugan eller myshörnan


En bokhylla är ett bra sätt att förvara dina böcker på, så att de håller sig i bra skick. Om du har en bred vägg i vardagsrummet, kan du ställa en större bokhylla och skapa en dekorativ vägg med din vackra samling av spännande böcker. Om du bor lite mindre har vi bokhyllor som är smala och höga, så att du fortfarande kan förvara böckerna utan att ta för mycket golvplats. Bokhyllor är för läslusen som älskar att sitta med en spännande bok i handen i favoritstolen. Bokhyllan skapar mer plats och struktur för dina böcker, så att du lätt hittar den bok du letar efter. Skapa en mysig hörna med en bokhylla, en fåtölj och ett sidobord till din kopp kaffe, samt en bra golvlampa för helt rätt belysning när du ska läsa. Här kan du sitta och slappna av och vara omringad av duktiga författare.

Sommarstugan är dit vi åker när vi behöver en paus från den hektiska vardagen. Vi åker dit för att få ro och ladda batterierna. Tänk dig att du tittar ut på det ljuvliga och färggranna höstvädret. Det blåser, men det är okej eftersom du har tänt brasan. Du sveper in dig i en mjuk och skön filt. Du går till bokhyllan och letar fram din favoritbok. Du sätter dig i soffan och njuter av doften av ditt nybryggda kaffe. Med en bokhylla i sommarstugan har du alltid en bra bok nära till hands.

Bokhyllor från populära varumärken


Hos Unoliving.se har vi bokhyllor i olika modeller, storlekar och priser som gör att du har möjlighet att hitta en som passar i just ditt hem. Du hittar bokhyllor från Woodman och FDB Møbler. Vi har bokhyllor med lådor för bra förvaring, så att du får mer plats och luft i rummet. Om du vill skapa ett annat uttryck, kan du ställa några växter mellan böckerna. Du kan även ställe en skulptur eller en dekorativ vas för att göra bokhyllan mer personlig. Om du vill ha en mer romantisk look, ska du välja en bokhylla i trä som skapar en varm och mysig atmosfär i rummet. Om du däremot är på jakt efter en tidlös design, ska du välja en svart bokhylla.