Hörnsoffor

Hörnsoffor

Utnyttja platsen i vardagsrummet med en hörnsoffa. Hörnsoffan är möbeln i vardagsrummet som ser till att det finns plats för hela familjen och samtidigt skapar en trevlig samlingspunkt runt soffbordet. Hos Unoliving hittar du flera olika hörnsoffor i olika stilar och storlekar, färger och material. Vi har både modeller som är lätta och eleganta, men även de som fyller lite mer, där man verkligen kan slänga sig i soffan. Hos Unoliving hittar du hörnsoffor i skinn, tyg eller sammet, så det finns säkert en hörnsoffa som skulle passa in i ditt vardagsrum. Se t.ex. de fina modellerna från Kragelund Furniture. Se även vårt stora utbud av soffor.

Läs mer Read less

En ny, snygg hörnsoffa till ditt hem

Varför inte välja en soffa där det finns plats för att samla hela familjen eller alla dina gäster i. Hos Unoliving erbjuder vi ett stort utbud av hörnsoffor och du kan även välja en hörnsoffa med schäslong och därmed få plats till ännu fler. En hörnsoffa behöver inte vara en stor klumpig möbel. Våra leverantörer har lyckats designa hörnsoffor i snygga och eleganta modeller i olika storlekar. Välj en hörnsoffa med lite längre ben, det skapar nämligen ett lättare intryck på möbeln. Hörnsoffor med korta ben, är däremot riktigt snygga i det stora eller ljusa vardagsrummet. Gör din soffa personlig med kuddar och filtar i dina favoritfärger. Det gör även att soffan känns ännu mer inbjudande och får en till att vilja slänga sig på den och ta en tupplur. 

Det är viktigt för oss att du hittar rätt hörnsoffa till just ditt hem, så om du är osäker på vilken storlek, färg eller stil du ska välja, är du välkommen att kontakta oss på tel: 08-446 836 26 eller mail: kundservice@unoliving.se