Divansoffor

Divansoffor

Letar du efter en soffa med divan? Då är Unoliving rätt ställe att leta på! Vi har soffor med divan som passar i alla hem och stilar. Vi har stora soffor men även de lite mindre med divan till det mindre hemmet eller rummet. Oavsett om du bor stort eller smått så har vi en soffa till just dig. Vi förhandlar många kända varumärken som BePureHome, WOOOD och Zuiver. Titta runt på sidan och bli inspirerad! Se även vårt utbud av soffor.

 

Läs mer Read less

23 artiklar

Hitta rätt divansoffa


En soffa med divan är perfekt till när du kommer hem efter en lång arbetsdag och du behöver ta det lugnt framför tv:n med din favoritserie. Du kan även använda en soffa med divan till myskvällen med din partner, eller när familjen ska ha en trevlig kväll med film och godis. Soffan är perfekta platsen för samtal och umgänge. Det kan dock vara svårt att välja rätt soffa. Ska du välja efter design, komfort eller pris? Om du spenderar många timmar på din soffa, kan det till exempel vara en bra idè att välja efter komfort. Om du är studerande kanske du ska gå efter priset. Hos Unoliving hittar du ett brett utbud av soffor med divaner som passar till just dig och dina behov. Många av våra divansoffor finns både som höger- och vänstervända. Ska du flytta och du inte vet om du ska ha en höger- eller vänstervänd, kan du välja en soffa där divanen kan flyttas efter behov. Några av våra divansoffor har ett litet förvaringsfack som till exempel kan användas till förvaring av sängkläder, kuddar eller filtar.

Soffa med divan i olika färger och material


Vi har divansoffor i tyg, sammet, skinn, bomull och mycket mer. En divansoffa i tyg är alltid en klassiker. Vågar du lite mer ska du kika på våra fina divansoffor i vackra färger i sammet. Sammet har ett mjukt uttryck och ger ditt hem en elegant utstrålning. Om du är en praktisk person, har husdjur eller barn, kan en soffa med divan vara ett bra val för barnfamiljen. Om du är osäker på om en soffa med divan är rätt för dig, kan du även titta på våra hörnsoffor, modulsoffor, 2-sits soffor eller 3-sits soffor.

Hitta din divansoffa online


Hos Unoliving kan du få levererat din soffa med divan ända fram till dörren. Om du är på jakt efter annat till ditt vardagsrum, hittar du ett stort utbud av soffbord, puffar, pallar, fåtöljer och mycket mer hos oss. Du hittar allt du behöver till hemmet, i en och samma butik.