Bäddsoffor

Bäddsoffor

En bäddsoffa pasar perfekt i det mindre hemmet, där all plats ska utnyttjas till max. Den klassiska bäddsoffan har förvaring för kuddar och täcken, som snabbt kan gömmas. Här på sidan finns det många bäddsoffor i olika designs, färger och material, beroende på vad du är på jakt efter. Kika på vårt sortiment med bäddsoffor och hitta den som passar perfekt till just dig.

 

Läs mer Read less

Massor av snygga bäddsoffor  

Du har säkert provat det själv. Du behöver en ny säng och soffa, men platsen är inte så stor i vardagsrummet, sovrummet eller i den lilla lägenheten, som ger plats till båda. Det finns det tack och lov bra råd för med en smart bäddsoffa från Unoliving. Med bäddsoffan får du nämligen två möbler i ett. På dagen har du en snygg och skön soffa med plats till både dig och dina gäster. På kvällen gör du om soffan till en säng, som du eller dina gäster kan sova skönt i. Hos Unoliving hittar du ett stort sortiment med snygga, praktiska, smarta och funktionella bäddsoffor. Se vårt stora sortiment med bäddsoffor – du hittar garanterat en som täcker just dina behov.

 

Bäddsoffor från Unoliving

Bäddsoffan är både en enkel, praktisk och lättare genial möbel. Att ha två möbler i ett ger extra  plats för annat – till exempel ett bord eller en fåtölj, samt ger dig möjlighet att utnyttja hela ytan i rummet. Även om tanken är simpel, så går det helt i linje med tidens mode, att bo på liten och smart yta genom att spara plats och inreda med unika två-i-ett möbler. Våra bäddsoffor är inte begränsade för speciella ytor eller rum, eftersom vi inte vill minska användningsmöjligheterna. De passar därför in i de flesta rum och ytor där man behöver optimera platsen, eller där det inte finns behov för både en soffa och en säng i samma rum. Med en bäddsoffa från Unoliving får du därför inte bara en praktisk möbel till dig själv eller dina övernattande gäster. Du ser också till att både du, din familj och dina gäster får en riktigt god nattsömn. Bäddsoffan är rätt val om du saknar plats i barnrummet, gästrummet eller på kontoret. Det smarta två-i-ett systemet gör det nämligen möjligt att få två möbler i ett, så att du kan få både soffa och säng i samma rum. Här på sidan kan du välja mellan kända varumärken som Innovation Living och Karup Design, som vi är helt överbevisade om lever upp till dina önskemål och förväntningar. Både när det gäller design och komfort. 

 

En praktisk bäddsoffa

Hemligheten bakom att inreda ett rum eller ett helt hus – oavsett om det är litet eller stort – är att hitta möbler som passar in och utnyttjar platsen på bästa sätt. Ett sätt att göra det på är att välja möbler som har flera funktioner, som till exempel bäddsoffan. Ställ den tillsammans med ett litet soffbord, en lampa och en tv, så har du ett vardagsrum. På kvällen förvandlar du soffan till en säng, lampan blir till läslampa, soffbordet blir till nattduksbord. Nu har du plötsligt ett sovrum. Smart, enkelt och multifunktionellt. Utöver det är bäddsoffan praktisk, eftersom den oftast innehåller inbyggda små förvaringsytor, som ger plats och möjlighet för att förvara diverse saker, så att de inte ligger överallt på soffan eller runt om i rummet. Det kan till exempel vara lakan, täcken och kuddar, men det kan även vara kläder, sängkläder, böcker eller andra saker. Platsen finns – det är bara upp till dig hur du utnyttjar den.  

Se vårt stora utbud av dagbäddar, divansoffor och TV-bänkar

 

Soffor med divan  

Här hos Unoliving hittar du ett stort sortiment med bäddsoffor som matchar dina behov, oavsett vad de är. Du kan till exempel välja en klassisk och elgant bäddsoffa i färger som grå och svart, som passar i de flesta rum. Du kan även välja en med divan om du vill ha möjlighet för att kunna slänga dig på den och slappa på dagen – och göra om den till en skön säng med extra mycket plats på natten. Om du är osäker på vilken modell du ska välja, vilket material den ska vara i, eller om bäddsoffan kommer att passa in hemma hos dig, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi sitter redo för att hjälpa dig på telefon 08-446 836 26, helgfria vardagar mellan kl. 08.30 och 16.00. Om du inte har möjlighet att kontakta oss under denna tiden, kan du alltid skicka ett mail till oss på kundservice@unoliving.se som vi besvarar snarast möjligt.