3-sits soffor

3-sits soffor

Är du på jakt efter en 3-sits soffa? Då har du kommit helt rätt. Hos Unoliving hittar du snygga och behagliga 3-sits soffor till ditt vardagsrum. I soffan kan du ligga med din Ipad och läsa nyheterna eller njuta av en god kopp kaffe. Du kan även slänga dig på soffan med barnen och se en bra film och bara njuta av en ledig dag. En 3-sits soffa ger plats till att hela familjen kan tillbringa mysiga stunder tillsammans. Få inspiration till vilken 3-sits soffa som passar till just ditt vardagsrum, från våra många kända varumärken. Se utbudet här på sidan! Se även vårt utbud av soffor.

Läs mer Read less

24 artiklar

En 3-sits soffa som bjuder in till trevliga stunder


I vardagsrummet hör en behaglig soffa hemma. Det är här som barnen tar med sig täcket in och gosar ner sig när favoritserien eller programmet ska ses på tv. Här sitter de och myser med lördagsgodis och lyxar kanske till det med läsk. Det är här som familjen samlas en härlig lördag och ser en spännande film med popcorn. När vännerna kommer på besök till en fika, är soffan ett perfekt ställa att sitta och prata i. En 3-sits soffa ger plats till hela familjen och alla kan delta i soffmyset. Hos Unoliving hittar du 3-sits soffor i många olika färger, material och former. Vi har både den klassiska 3-sits soffan samt den lite mer vågade varianten som sticker ut i inredningen. Bli inspirerad genom våra varumärken som har känsla för både stil och funktion. Hos Unoliving har vi ett stort utbud av 3-sits soffor och vi är säkra på att vi har helt rätt soffa till just dig.


3-sits soffor i flera färger, material och former


En 3-sits soffa är en av de stora möblerna i vardagsrummet. Allt efter vilken färg eller form du väljer, kan soffan sätta en specifik stil i din inredning. Låt till exempel kontraster möta varandra i din inredning. Om du har en minimalistisk stil kan du bryta den med en bombastisk 3-sits soffa i läder. Om du har många möbler med hårda kanter, kan du skapa lite struktur med en 3-sits soffa i lite mjukare former. Tycker du om att variera din stil i vardagsrummet, ska du hitta en soffa i färgerna grått eller jordnyanser som kompletterar flera stilar, som gör att 3-sits soffan alltid passar in. Det kända materialet sammet, är otroligt populärt i svenska hem och det är inte utan anledning. Det ljuvliga materialet är både mjukt och framstår exklusivt i hemmet – även på en större möbel som en 3-sits soffa. Vi har flera varumärken som producerar 3-sits soffor i sammet, som du kan få inspiration från. Om du tycker om färg ska du välja en 3-sits soffa i okker, blått, lila, grönt eller rosa, som är lite modigare färger och som med säkerhet gör din inredning personlig.


Det är viktigt att din 3-sits soffa är behaglig att både sitta och ligga i. Du ska kunna slappna av och ta det lugnt i din soffa. Det är individuellt vilka färger och material man tycker om, så hos oss på Unoliving har vi flera olika varianter av 3-sits soffor du kan välja mellan. Vi hjälper dig att hitta precis den soffa du letar efter!


Tillsammans med din 3-sits soffa behöver du givetvis även ett snyggt soffbord och eventuellt en fåtölj till själva soffområdet. Är du osäker på storleken på soffan kan du även kika på våra 2-sits soffor, modulsoffor och soffor med divan, så att du hittar den bästa lösningen till just ditt hem.


3-sits soffor från populära varumärken


Vårt utbud av 3-sits soffor bjuder på populära varumärken som har olika designs. Om du gillar den klassiska soffan i en tonad färg, har Kragelund Furniture och FDB Møbler designat vackra soffor i en enkel design. Ferm LIVING har designat 3-sits soffor i en unik design i mjuka former som ger hemmet en exklusiv look. Om du önskar en mer rustik stil är WOOOD varumärket du ska spana in. De designar 3-sits soffor i en rå stil och som ger vardagsrummet en vintagelook. Vill du kunna välja mellan många olika färger, har BePureHome designat vackra 3-sits soffor i ett hav av snygga nyanser och material.


Se även vårt utbud av 3-sits soffor från andra varumärken som HANDVÄRK, Zuiver, vtwonen och LaForma.