Broste Copenhagen

Pernilla Matstol Sammet - Wild Ginger

3 999:-
Leveranstid: 2-3 veckor
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Features

  • Vattenavvisande sammet
  • Sittdjup: 46 cm
  • Ben: Svartmålad bok
  • Tygprov kan beställas genom kundservice

Beskrivning

Lækker spisebordsstol i smukt design fra anerkendte Broste Copenhagen. Den flotte Pernilla spisebordsstol kommer her i velour i en smuk Wild Ginger farve. Den mørk rødlig farve på sædet er en flot kontrast til de sorte bøgeben. Stolen er ekstremt slidstærk, hvilket blandt andet skyldes den høje martindale på betrækket. Med høje armlæn og en sædedybde på 46 cm, er man sikret at sidde godt i den smukke stol.

Specifikationer

Mer information
Varunr. BS00425
Material Sammet
Höjd 77 cm
Bredd 53 cm
Längd/Djup 60 cm
Sitthöjd 46 cm
Levereras Ej monterad

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som