Nordal

Soffbord m/Svart glasskiva

  • Lev. 3 veckor
- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Elegant design
Mer information
Varunr. ND00392
Material Järn
Färg Svart
Höjd 47 cm
Bredd 60 cm
Längd/Djup 122 cm
  • Elegant design
Mer information
Varunr. ND00392
Material Järn
Färg Svart
Höjd 47 cm
Bredd 60 cm
Längd/Djup 122 cm
I det moderna vardagsrummet är det ett måste att ha ett dekorativt, smakfullt och användbart soffbord. Detta soffbord från Nordal lever verkligen upp till dessa krav. Soffbordet är otroligt dekorativt och passar bra till den nordiska, eleganta och fina inredningen. Soffbordets design gör att det utstrålar exklusivitet och bordet blir ett skulpturinslag i vardagsrummet. Benen är gjorda av järn och är färgade i en mässingsfärg. Bordsskivan är gjord av svart glas, vilket bidrar till det exklusiva utseendet. Tänk på att produkten delvis är tillverkad för hand. Detta betyder att det kan förekomma variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.

Gratis frakt på din beställning!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.
1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering med en 4 timmars leveransintervall för leveransen, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.
Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Soffbord m/Svart glasskiva
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.