Nordal

Soffbord m/Svart glasskiva

- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Lev. 3 veckor
  • Elegant design
Mer information
Varunr. ND00392
Material Järn
Färg Svart
Höjd 47 cm
Bredd 60 cm
Längd 122 cm
I det moderna vardagsrummet är det ett måste att ha ett dekorativt, smakfullt och användbart soffbord. Detta soffbord från Nordal lever verkligen upp till dessa krav. Soffbordet är otroligt dekorativt och passar bra till den nordiska, eleganta och fina inredningen. Soffbordets design gör att det utstrålar exklusivitet och bordet blir ett skulpturinslag i vardagsrummet. Benen är gjorda av järn och är färgade i en mässingsfärg. Bordsskivan är gjord av svart glas, vilket bidrar till det exklusiva utseendet. Tänk på att produkten delvis är tillverkad för hand. Detta betyder att det kan förekomma variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.
Mer information
Varunr. ND00392
Material Järn
Färg Svart
Höjd 47 cm
Bredd 60 cm
Längd 122 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan ditt leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leverans nästföljande vardag, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.

Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

  • Elegant design
Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Soffbord m/Svart glasskiva
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.