Nordal

Soffbänk i grå velour - Svarta ben

  • Lev. 3 veckor
- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Elegant uttryck
Mer information
Varunr. ND00438
Material Sammet
Färg Grå
Höjd 85 cm
Bredd 62 cm
Längd/Djup 150 cm
Sitthöjd 45 cm
  • Elegant uttryck
Mer information
Varunr. ND00438
Material Sammet
Färg Grå
Höjd 85 cm
Bredd 62 cm
Längd/Djup 150 cm
Sitthöjd 45 cm
Nordal har designat denna snygga soffbäck i en elegant design med en spännande twist. Soffbänkens ben är gjorda i askträ som är målade svart. De runda, svarta benen skapar ett lätt utseende. Soffbänkens sits är skumfylld och klädd i plyschtyg med en fin, grå färg. Den gråa färgen är ett neutralt inslag i heminredningen och passar därför till de flesta andra färger. Liva upp soffan med ett par kuddar för ett personligt utseende. Tänk på att produkten delvis är tillverkad för hand. Detta betyder att det kan förekomma variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.

Gratis frakt på din beställning!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.
1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering med en 4 timmars leveransintervall för leveransen, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.
Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Soffbänk i grå velour - Svarta ben
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.