Nordal

Soffbänk i grå velour - Svarta ben

- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Lev. 3 veckor
  • Elegant uttryck
Mer information
Varunr. ND00438
Material Sammet
Färg Grå
Höjd 85 cm
Längd 150 cm
Djup 62 cm
Sitthöjd 45 cm
Nordal har designat denna snygga soffbäck i en elegant design med en spännande twist. Soffbänkens ben är gjorda i askträ som är målade svart. De runda, svarta benen skapar ett lätt utseende. Soffbänkens sits är skumfylld och klädd i plyschtyg med en fin, grå färg. Den gråa färgen är ett neutralt inslag i heminredningen och passar därför till de flesta andra färger. Liva upp soffan med ett par kuddar för ett personligt utseende. Tänk på att produkten delvis är tillverkad för hand. Detta betyder att det kan förekomma variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.
Mer information
Varunr. ND00438
Material Sammet
Färg Grå
Höjd 85 cm
Längd 150 cm
Djup 62 cm
Sitthöjd 45 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan förväntat leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leveransen, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske. 

Om du har frågor angående leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

  • Elegant uttryck
Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Soffbänk i grå velour - Svarta ben
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.