Nordal

Soffa med grå velour - Svarta ben

13 689:-
- +
  • doneKöp nu. Betala sen.
  • doneFri frakt för alla ordar
  • doneLev. 3 veckor
Nordal - Soffa med grå velour - Svarta ben
Nordal - Soffa med grå velour - Svarta ben Nordal - Soffa med grå velour - Svarta ben Nordal - Soffa med grå velour - Svarta ben Nordal - Soffa med grå velour - Svarta ben
Mer information
Varunr. ND00713
Material Sammet
Färg Grå
Höjd 76 cm
Bredd 88 cm
Längd 192 cm
Djup 57 cm
Sitthöjd 44 cm
Snygg soffa i ett läckert material, skapad av det erkända, danska märket Nordal. Denna stiliga soffa har en klädsel i mjuk, grå plysch som är gjord av 100 % polyester. Den härliga plyschen ger soffan ett vackert, lyxigt utseende som på ett snyggt sätt komplimenteras av de svarta benen. Soffan är 192 cm lång och 88 cm bred kan tre personer får komfortabelt plats i den. Använd soffan som en del av en skandinavisk, minimalistisk inredningsstil eller tillsammans med andra exklusiva produkter i en mer modering inredning.
Mer information
Varunr. ND00713
Material Sammet
Färg Grå
Höjd 76 cm
Bredd 88 cm
Längd 192 cm
Djup 57 cm
Sitthöjd 44 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan ditt leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leverans nästföljande vardag, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.

Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Soffa med grå velour - Svarta ben
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.