Nordal

Midnight Soffbord - Svart - Rund

  • Lev. 3 veckor
- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
Mer information
Varunr. ND00185
Material Marmor
Färg Svart
Höjd 50 cm
Diameter 80 cm
Form Rund
Levereras Monterad
Mer information
Varunr. ND00185
Material Marmor
Färg Svart
Höjd 50 cm
Diameter 80 cm
Form Rund
Levereras Monterad
Detta svarta soffbord är skapat av det danska företaget Nordal. Nordal tillverkar kvalitetsmöbler i en nordisk, rå och modern design. Detta Midnight Soffbord är tillverkat av svartmålad metall och är runt till formen. Bordsskivan på det runda soffbordet är tillverkat av marmor. Då marmor är ett naturmaterial är varje skiva unik. Du får därmed ett unikt soffbord i ditt hem. Tänk på att produkten delvis är tillverkad för hand, vilket betyder att det kan förekomma variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.

Gratis frakt på din beställning!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.
1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering med en 4 timmars leveransintervall för leveransen, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.
Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Midnight Soffbord - Svart - Rund
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.