Nordal

Display m/glashyllor - Metall

  • Lev. 3 veckor
- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Guldfärgade ben
Mer information
Varunr. ND00382
Material Metall
Höjd 71 cm
Bredd 46 cm
Längd/Djup 38 cm
  • Guldfärgade ben
Mer information
Varunr. ND00382
Material Metall
Höjd 71 cm
Bredd 46 cm
Längd/Djup 38 cm
Otroligt fin, formad och mycket dekorativ displayhylla från danska Nordal. Denna displayhylla har ett elegant, exklusivt och modernt utseende. Displayhyllan är gjord av metall som är målat i en guldfärg. Hyllplanen är gjorda av glas, något som bidrar till ett lättare utseende. Använd displayhyllan i vardagsrummet, i sovrummet eller i entrén och fyll den med böcker, magasin, vaser och annat fint. Tänk på att produkten är delvis tillverkad för hand. Detta betyder att det kan förekomma variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.

Gratis frakt på din beställning!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.
1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering med en 4 timmars leveransintervall för leveransen, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.
Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Display m/glashyllor - Metall
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.