Nordal

Display m/glashyllor - Metall

- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Lev. 3 veckor
  • Guldfärgade ben
Mer information
Varunr. ND00382
Material Metall
Höjd 71 cm
Bredd 46 cm
Djup 38 cm
Otroligt fin, formad och mycket dekorativ displayhylla från danska Nordal. Denna displayhylla har ett elegant, exklusivt och modernt utseende. Displayhyllan är gjord av metall som är målat i en guldfärg. Hyllplanen är gjorda av glas, något som bidrar till ett lättare utseende. Använd displayhyllan i vardagsrummet, i sovrummet eller i entrén och fyll den med böcker, magasin, vaser och annat fint. Tänk på att produkten är delvis tillverkad för hand. Detta betyder att det kan förekomma variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.
Mer information
Varunr. ND00382
Material Metall
Höjd 71 cm
Bredd 46 cm
Djup 38 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan förväntat leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leveransen, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske. 

Om du har frågor angående leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

  • Guldfärgade ben
Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Display m/glashyllor - Metall
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.