Nordal

Bokhylla järn - Svart

- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Lev. 3 veckor
  • Kan användas överallt i hemmet
Mer information
Varunr. ND00394
Material Järn
Färg Svart
Höjd 203 cm
Bredd 91 cm
Djup 40 cm
Denna bokhylla är designad och tillverkad av danska Nordal. Bokhyllan är tillverkad av svart järn som ger ett industriellt och rått utseende. Designen passar otroligt bra i den nordiska inredningen, där trä ofta är en central del. Trä och järn är fantastiska kontraster som skapar en dynamik i rummet. Denna hylla i järn har sju hyllplan i olika storlekar och med olika höjder. Detta gör att du får en känsla av rymlighet, detaljrikedom och produktens unika karaktär. Fyll bokhylla med böcker, gröna växter och annat. Var uppmärksam på att produkten delvis är tillverkad för hand. Detta innebär att det kan förekomma viss variation från produkt till produkt när det gäller färg, storlek och produktens finish. Detta bidrar till att göra varje produkt unik.
Mer information
Varunr. ND00394
Material Järn
Färg Svart
Höjd 203 cm
Bredd 91 cm
Djup 40 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan ditt leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leverans nästföljande vardag, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.

Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

  • Kan användas överallt i hemmet
Write Your Own Review
Du recenserar:Nordal - Bokhylla järn - Svart
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.