Filtrera
Filtrering
Pris
Höjd
Bredd
Längd/Djup

Matplats

Möbler till matrummet

Välkommen till vårt stora sortiment med möbler till matrummet och köket. Vi har allt du behöver för att göra matplatsen trevlig och inbjudande. I matrummet kan man inreda med många olika möbler och därför har vi här på sidan samlat allt du behöver för att uppnå den perfekta stämningen. Hos Unoliving har vi bord, stolar, vitrinskåp, skänkar, kökssoffor, avlastningsbord, barstolar och mycket mer. Det finns något för alla smaker, då vi har ett stort sortiment med möbler till matplatsen i många olika material, färger och prisklasser. 

Köp möbler till matplatsen

För att få den bästa upplevelsen med att handla möbler till matplatsen på nätet, är det bra att först titta på hur rummet ser ut. Om det är ett rektangulärt rum, kan ett motsvarande rektangulärt matbord skapa balans i rummet. Om rummet är mindre och mer kvadratiskt, kan ett runt matbord ge en fin kontrast. Matstolarna är oftast rummets blickfång och vi erbjuder stolar i många olika former, material och färger. Välj t.e.x.  matstolar och ett matbord med ben i samma material och färg för ett genomfört uttryck. Överväg även rummets storlek. För stora möbler kan få rummet att se mindre ut och tvärtom kan för små möbler nästan försvinna i rummet. Unoliving har dessutom ett stort utbud av vitrinskåp, skänkar och avlastningsbord, som utöver att ha en praktisk funktion, även binder ihop rummet och gör det mer hemtrevligt. Belysning är också ett viktigt element i en mysigt matrum eller kök. Här på sidan hittar du vackra ljuskronor och dekorativa taklampor som passar till just din stil. 

Unoliving förhandlar möbler till matrummet och köket från många välkända varumärken som bland annat Gubi, FDB Møbler, Nordal, Sika Design, Dutchbone och många fler. Mixa och matcha bland de många varumärkena och uppnå en helt unik och personlig stil i ditt matrum eller kök. 

 

 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.