Broste Copenhagen

Jelva Soffbord Ø57 - Linen Soft Top

2 399:-
Leveranstid: 2-3 veckor

Produktinformation

  • Varunr.: BS00165
  • Färg: Mässing
  • Material: Stål
  • Form: Rund
  • Diameter: 57 cm
  • Höjd: 42 cm
  • Mer information

    Vackert soffbord designat av skickliga Broste Köpenhamn. Denna härliga version av det fina Jelva Soffbordet är tillverkat i järn med två olika finish: mässingsfinish på benen och ramen och ett lager av emalj i färgen Linen Soft på bordsskivan. Denna kombination skapar ett mycket feminint inspirerat bord som passar bra in med både med den skandinaviska inredningsstilen och i en exklusiv inredningsstil. Bordet är 57 cm i diameter och 42 cm högt.

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som