Broste Copenhagen

Jelva Sidobord Ø35 - Järn /alu/emalj

1 569:-
Leveranstid: 2-3 veckor
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Beskrivning

Enkelt sidebord skabt af altid dygtige Broste Copenhagen. Dette Jelva sidebord har en diameter på 35 cm og en højde på 37 cm. Stellet er lavet i sortmalet jern, mens bordpladen er holdt i farven Smoked Pearl. Det lille sidebord kan også bruges som natbord i et enkelt og spartansk soveværelse, eller som piedestal til grønne planter i stuen. Med sin sorte farve er det nemt at bruge sidebordet i de fleste indretninger.

Specifikationer

Mer information
Varunr. BS00160
Material Järn
Diameter 35 cm

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som