Broste Copenhagen

Freddy Sidobord Ø56 - Nickelfärgade ben

1 999:-
Leveranstid: 2-3 veckor
Minimumsköp: 1 st.

Produktinformation

  • Varunr.: BS00278
  • Färg: Metall
  • Material: Glas
  • Höjd: 45 cm
  • Mer information

    Industriellt inspirerat sidobord skapat av det duktiga danska märket Broste Copenhagen. Sidobordet Freddy kommer här i en kallare version, med ett underrede av metall med snygg nickel-finish. Den runda bordsskivan är 56 cm och är tillverkad av rökfärgat glas, som tillsammans med underredet, ger sidobordet sitt kalla uttryck. Rengöring av bordet är enkelt, det görs lätt med en mjuk, torr trasa.

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 295 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 365 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 295 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.