ferm LIVING

Turn Soffa 3 Ull - Blå/Grå

  • Lev. 7-8 veckor
- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
Mer information
Varunr. FE00137
Material Ull
Färg Blå
Höjd 73 cm
Bredd 200 cm
Längd/Djup 75 cm
Sitthöjd 42 cm
Mer information
Varunr. FE00137
Material Ull
Färg Blå
Höjd 73 cm
Bredd 200 cm
Längd/Djup 75 cm
Sitthöjd 42 cm
Bekväm soffa i stilren design från Ferm Living. Ferm Living står för tillverkningen av Turn-soffan men bakom designen står den danska designduon Says Who. Denna vackra Turn soffa har plats för tre sittande personer och har en vändbar sittdyna. Med sittdynan i två färger kan du enkelt byta och ändra uttryck på soffan, allt efter vilken färg du vänder uppåt. Tyget som soffan är klätt i består av 75 % ull och 25 % polyester. Det mesta av soffan är blått men sittdynan har den ena sidan klädd med ljusgrått tyg. De stilrena benen i pulverlackad metall bidrar till att ge soffan en snygg, minimalistisk look.

Gratis frakt på din beställning!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.
1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering med en 4 timmars leveransintervall för leveransen, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.
Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Ferm Living - Turn Soffa 3 Ull - Blå/Grå
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.