ferm LIVING

Turn Soffa 3 Ull - Blå/Grå

- +
  • doneKöp nu. Betala sen.
  • doneFri frakt för alla ordar
  • doneLev. 7-8 veckor
Mer information
Varunr. FE00137
Material Ull
Färg Blå
Höjd 73,5 cm
Bredd 200 cm
Djup 75,5 cm
Sitthöjd 42 cm
Bekväm soffa i stilren design från Ferm Living. Ferm Living står för tillverkningen av Turn-soffan men bakom designen står den danska designduon Says Who. Denna vackra Turn soffa har plats för tre sittande personer och har en vändbar sittdyna. Med sittdynan i två färger kan du enkelt byta och ändra uttryck på soffan, allt efter vilken färg du vänder uppåt. Tyget som soffan är klätt i består av 75 % ull och 25 % polyester. Det mesta av soffan är blått men sittdynan har den ena sidan klädd med ljusgrått tyg. De stilrena benen i pulverlackad metall bidrar till att ge soffan en snygg, minimalistisk look.
Mer information
Varunr. FE00137
Material Ull
Färg Blå
Höjd 73,5 cm
Bredd 200 cm
Djup 75,5 cm
Sitthöjd 42 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan ditt leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leverans nästföljande vardag, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.

Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Ferm Living - Turn Soffa 3 Ull - Blå/Grå
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.