ferm LIVING

Turn Soffa 3 Bomull - Blå/Grå

- +
  • Köp nu. Betala sen.
  • Fri frakt för alla ordar
  • Lev. 7-8 veckor
Mer information
Varunr. FE00151
Material Bomull
Färg Blå
Höjd 73,5 cm
Bredd 200 cm
Djup 75,5 cm
Sitthöjd 42 cm
Förnäm soffa med plats för tre personer, skapad av danska Ferm Living. Denna Turn-soffa är designad av Says Who, och rymmer tre personer. Den enkla stilen på designen låter fokus vara på kombinationen av de två färgerna som skapar en snygg kontrast till varandra. Både den blå och grå klädseln är tillverkad i en bomullsblandning bestående av 65 % Bomull och 35 % polyester. Då sittdynan är vändbar kan du snabbt ändra utseende på soffan endast genom att byta mellan att ha den blå och den grå sidan uppåt. Den minimalistiska designen, och de kalla färgerna, gör att soffan passar väl in i de flesta skandinaviska hem.
Mer information
Varunr. FE00151
Material Bomull
Färg Blå
Höjd 73,5 cm
Bredd 200 cm
Djup 75,5 cm
Sitthöjd 42 cm

Gratis frakt på alla ordrar!

När du handlar hos Unoliving.se är frakten gratis, oavsett var du bor och hur mycket du handlar för. Din order levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar.

Dagen innan ditt leveransdatum får du ett SMS med en 4 timmars leveransintervall för leverans nästföljande vardag, så du vet i vilket tidsrum leverans kommer att ske.

Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Write Your Own Review
Du recenserar:Ferm Living - Turn Soffa 3 Bomull - Blå/Grå
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.