Dutchbone

Dutchbone - Lily Vägglampa - Svart

1 399:-
Kan tidigast skickas den 2021-04-23
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Features

  • Riktbar
  • Mått skärm : 16X12,5X9 cm
  • Mått beslag: Ø12X2,5 cm
  • Fattning : E27
  • Glödlampa medföljer inte

Beskrivning

Denne lampe er et smart item til den moderne boliginnredning. Lily vegglampen inneholder en skjerm som ligner en boksehanske. Den meget rå lampeskjerm er fremstilt av pulverlakkert jern i sort. Det sorte look brytes av armen i messingfarget jern og aluminium. Messinglooket skaper et eksklusivt look som passer til den smarte og humoristiske stil.

Specifikationer

Mer information
Varunr. DB00252
Levereras Monterad
Material Järn
Färg Svart

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Se mer:

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som