Dutchbone

Dutchbone - Flair Loungestol - Mörk Pink

5 989:-
Kan tidigast skickas den 2021-05-21
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Features

  • Ram i furu m/PU skum
  • Klassisk franskant
  • Ben: Massiv ek m/Mörk valnötsfanér finish
  • Maxvikt: 130 kg
  • Sittdjup: 63 cm
  • Höjd på armstöd: 73/88 cm

Beskrivning

Dutchbone har designet dette utrolig elegante møbel til boligen. Flair loungestolen har en furutresramme og mykt skum. Skummet er polstret med det fineste tekstil i en mørk pink farve. Den rødelige farve passer perfekt til den feminine innredning. Loungestolen har frynser for neden og en rygg som leder tankene mot muslingeskaller fra havet. Du kan for eksempel Bruke loungestolen i et walk-in-closet, jenterommet eller som en elegant element i stuen.

Specifikationer

Mer information
Varunr. DB00224
Levereras Ej monterad
Material Polyester
Färg Mörk pink
Sitthöjd 41

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Se mer:

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som