Dutchbone

Dutchbone - By Hand M Sidobord - Mörkt trä

1 949:-
Leveranstid: 2 veckor
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Beskrivning

Pent lite sidebord i sesamtre. Det massive trebordet har en håndskåret bordplate som er PU-lakkert. Sidebordet passer i stuen, på soverommet eller på et annet rom der du trenger et lite bord. Bordet måler 35x37 cm.

Specifikationer

Mer information
Varunr. DB00022
Levereras Ej monterad
Material Trä
Färg Mörk trä
Form Rund
Diameter 35 cm

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Se mer:

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som