Bloomingville

Bloomingville Nora 2-sits Soffa - Grå

29 859:-
Leveranstid: 2 veckor
  • Köp nu. Betala sen.
  • 30 dagars öppet köp

Features

  • Ben: Vitoljad ek

Beskrivning

Moderne og komfortabel sofa med trekk i grå ull og ben i hvitoljet eik. Plasser denne sofaen i stuen og pynt den med puter og tepper. En vakker sofa til det moderne hjem passer perfekt inn i den nordiske innredningsstil.

Specifikationer

Mer information
Varunr. BL00722
Levereras Ej monterad
Material Ull
Färg Grå
Sitthöjd 45

Leverans & retur

Din beställning levereras till din tomtgräns om du bor i villa, samt till porten om du bor i lägenhet - mellan kl. 08-17 på helgfria dagar. 1-2 dagar innan förväntat leveransdatum får du en SMS-avisering från fraktbolaget Collicare, där du kan boka in vilken dag samt 4-timmars leveransintervall du önskar för din leverans. Frakten kostar 395 kr oavsett hur mycket du beställer för, samt om dina beställda varor har olika leveranstider. Om du har frågor omkring leverans för en specifik produkt, är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Du har alltid 30 dagars öppet köp på varor som är köpta hos oss, så länge varan inte har monterats eller tagits i bruk. Varan ska alltid returneras i original emballage. Om du önskar att returnera en vara, kontaktar du oss så bokar vi in en hämtning av varan med fraktbolaget, till en dag som passar dig. Du betalar själv för returfrakten vid ångrat köp, som kostar 395 kr. Beloppet för returfrakten dras av på beloppet på varan som du får tillbaka.

Same Category Products

Så lågt som

Andra tittade även på dessa produkter

Så lågt som

Fler produkter från samma varumärke

Så lågt som